kocurro napisał(a):a ja mam pytanie odnośnie polerowania. mój probek jest czerwony ale za względu na wiek lakier jest już matowy,szczególnie po myciu jest prawie biały. jeżeli postawię go do zakładu na polerke to będzie jakiś tego efekt czy po kilku tygodniach nie będzie wyglądał tak samo jak przed????? i jaki jest koszt polerowania całego auta??? wiem że w każdym mieście są inne ceny ale chodzi mi o koszt orientacyjny i czy jest sęs to zrobić.

'89 2.0 Turbo downgrade

kocurro napisał(a):gdyby ktoś mi zrobił nie koniecznie identycznie ale chociaż podobnie moje auto za 500 pln to stawiam od zaraz
kocurro napisał(a):no cena jest całkiem fajna. szkoda tylko że tak daleko

Prezes napisał(a): piaskowania nie używa się do dużych powierzchni typu maska, dach bo mogą powstac pofalowania blachy.
Prezes napisał(a):Jaki jest w końcu najlepszy sposób na zabezpieczenie karoserii i przygotowanie jej do malowania? Czy taki dobrze położony ocynk uchroni ją od rdzy na lata?
-michal- napisał(a): w środku progów było rudozwłaszcza w tylnej części progów.
avel napisał(a):to bardzo wrażliwe miejsce, u mnie właśnie tam wygryzło dziurę.
S.H.A.R.K napisał(a):Mam takie pytanie, czy jest ktoś na forum kto wycinał już boczne szyby w II Gen ?
Szyba boczna odpadła sama ??? Chłopie co ty wypisujesz

'89 2.0 Turbo downgradeNatan napisał(a):michal czy choć przez sekundę zastanowiłeś się nad tym co napisałeś ?????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Człowieku zastanów się co Ty wypisujesz ............ Wypchać szybę od wewnątrz ?????![]()
![]()
Szyba boczna odpadła sama ??? Chłopie co ty wypisujesz
![]()
![]()
![]()
Romas napisał(a): u mnie obie sztuki sie ledwo trzrmału i przy wycinaniu linka stalowa p 70% długości klejonej poprostu przelatywała![]()
Romas napisał(a):Choć niestery z jednym sie nie moge zgodzić a mianowicie z tym że szyby były wadliwie wklejone. Szyby były dobrze wklejone, zaś przyczyną ich odklejania(pękania kleju) a zarazem i wadą tego samochodu są naprężenia kareseri ( minimalne przekaszanie sie na nierównościach) i to jest właś nie winą "odklejania" sie szyb tylnuch bocznych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości