Ustawianie czasu w komputerze pokładowym

MikeSolo
Posty: 7
Rejestracja: 2008-11-17 00:11
Car: brak
Lokalizacja: Szczecin

Ustawianie czasu w komputerze pokładowym

Post autor: MikeSolo » 2008-11-30 23:22

Witam. Wie ktoś może jak ustawić godzine w komputerze pokładowym?

Awatar użytkownika
wingerman
Klubowicz
Posty: 2876
Rejestracja: 2003-03-21 10:31
Car: Probe 3.0L
Lokalizacja: Łódź/W-wa

Re: Ustawianie czasu w komputerze pokładowym

Post autor: wingerman » 2008-12-01 05:11

Poszukaj troche na forum to znajdziesz odpowiedz a wlasciwie jej brak.
Nie da sie!
Nie ma tam poprostu klasycznego zegarka, wszytkie cyferki jakie tam sie wyswiatlaja wynikaja z wyliczen i z odliczania czasu ale niestety nie jego odmierzania.
Obrazek

Rowy dla rowerzystow.
I gen 90r. LX 3,0L V6

Awatar użytkownika
davidlive
Posty: 2846
Rejestracja: 2006-07-30 13:29
Car: brak
Gallery: viewtopic.php?t=10466
Lokalizacja: Polaniec
Kontakt:

Re: Ustawianie czasu w komputerze pokładowym

Post autor: davidlive » 2008-12-01 20:49

Jedyny zegarek jaki tam jest to pomiar czasu jaki autko jedzie .

od zapalenia do postoju (oczywiście mowa tu o wyjęciu kluczyka)
BYŁ - PROBE 2.2GT 90'(najlepiej wyposażony
probek w klubie)
Jest AUDI a4 b7 1.8TQ 350ps

Awatar użytkownika
Robert
Posty: 12613
Rejestracja: 2004-10-21 19:12
Car: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
Gallery: viewtopic.php?t=6900
Lokalizacja: Leszno (maz)
Kontakt:

Re: Ustawianie czasu w komputerze pokładowym

Post autor: Robert » 2008-12-02 00:15

:idea: Więc wystarczy o północy zresetować ten licznik (czasu) i - dopóki jedziesz - będzie wskazywał poprawną godzinę. :twisted:
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: :arrow: Lekcja 1 (bardzo krótka) i :arrow: Lekcja 2 (krótka)
Obrazek ObrazekObrazek'89 2.0 Turbo downgrade

MikeSolo
Posty: 7
Rejestracja: 2008-11-17 00:11
Car: brak
Lokalizacja: Szczecin

Re: Ustawianie czasu w komputerze pokładowym

Post autor: MikeSolo » 2008-12-02 00:54

tez na to dzisiaj wpadlem :D

Awatar użytkownika
Mr. Cynk
Posty: 3325
Rejestracja: 2003-09-14 22:41
Car: Pontiac TransAM 350'
Lokalizacja: W-M UE

Re: Ustawianie czasu w komputerze pokładowym

Post autor: Mr. Cynk » 2008-12-14 01:43

chyba, że masz na myśli zegarek obok popielniczki a nie w trip komputerze :D

MikeSolo
Posty: 7
Rejestracja: 2008-11-17 00:11
Car: brak
Lokalizacja: Szczecin

Re: Ustawianie czasu w komputerze pokładowym

Post autor: MikeSolo » 2008-12-27 13:55

hehe nie ja nie posiadam tego ;p zreszta to jednak nie zegarek tylko licznik czasu podrozy ;p

ODPOWIEDZ

Wróć do „I gen (1989 - 1992)”