Planuje zakup opon tylko niewiem czy 225/45 lub 50 lub 55 /15 i 215/45 lub 50 lub 55/15 podejda do naszych orginalnych Alusów (1 gen.).
Co o tych rozmiarach myslicie

Pozdrawiam

Pytanie skad wziasc te sportowe sprezyny na tyl?? a te ograniczniki to chodzi o te gumy co sie wklada miedzy zwoje?? ja mam z tylu 225/50/16 na feli 9,5 calasebastianznak pisze:,zamontuj sportowe sprezyny i daj twarde ograniczniki skoku amortyzatora gwarantuje ze nawet przy 2 ciezkich osobach z tylu nic Ci nie bedzie ocierac.Pozdrawiam
nie zakladaj takich opon!! ja mam na prfilu 40 i mam dosc!! a co do obcierania... tylko utwardzic!!flyke(vasil) pisze:Pytanie skad wziasc te sportowe sprezyny na tyl?? a te ograniczniki to chodzi o te gumy co sie wklada miedzy zwoje?? ja mam z tylu 225/50/16 na feli 9,5 calasebastianznak pisze:,zamontuj sportowe sprezyny i daj twarde ograniczniki skoku amortyzatora gwarantuje ze nawet przy 2 ciezkich osobach z tylu nic Ci nie bedzie ocierac.Pozdrawiamjak jade w 3 osoby to trze jak cholera az czuc spalona opone :p jak jade sam to po dziurach jest to samo
jak sobie z tym poradzic?? czy jesli zaloze 225/40/16 cos sie polepszy bo szkoda opon
aahaa i jeszcze jedno czy da sie utwardzic zawieche bez obnizania ? bo u mnie tyl i tak jest nisko ..