CPU jest przy lewej nodze, więc jego raczej nie odpiąłeś. Co mogłeś wypiąć? Immobilizer? Za małe.
Daj fotkę tego czy wypiąłeś i powiedz czy do niego była podpięta ta wielka wtyczka - bo chyba nie miałeś takiej rzeźby, żeby były 2 ECU
Nawet jak miałby gaźnik, to bez iskry nie podziała za dobrzeKocureq pisze:Auto bez ECU nie ma prawa działać, więc szukaj drugiego (albo gaźnika)
wuju, czytanie ze zrozumieniem sie klaniaquarth pisze:No wlasnie tez mi sie tak wydaje, chyba ze mam az takiego dauna zeby wyjac spod konsoli srodkowej cos innego niz ecu
No tak wynika z naklejek, ale jakoś mi się nie widzi.Kocureq pisze:Wujek - to co quarth wyciągnął ma napis KL08 - to jest właśnie ECU...
Kolego quarth skoro jesteś taki mondruś to po co szukasz pomocy u takich laików za jakich nas uważasz ?!quarth pisze:Nie ma to jak napisac superszpecjalist guwnopost, nie?

'89 2.0 Turbo downgradeZ takimi tekstami startuje do osob ktore pisza na tym poziomie. Napisalem wyraznie, ze po odpieciu NIE ZAPALIL SIE CHECK, czyli nawet po wymianie sond na nowe za over 9000 dolarow i tak by to nic nie zmienilo, bo sterownik ignoruje ich odczyty, badz w inny sposob sa wyciete z wplywania na prace silnika. Co mi po tych sondach (albo sadach, jak kto woli) jesli to nic nie zmieni, bo problem lezy gdzie indziej, a moze sie okazac, ze sondy moga wcale nie byc uwalone, procz tego kontakt mam, nie ucieknie. Jak ogarne sprawe multi-ecu to wtedy sie bede zastanawial co z tym bajzlem robic dalej.Romas pisze:I właśnie dlatego mogą byc sądy walniete bo nie ma żadnej reakcji, anie roznicy po ich odpieciu.quarth pisze:Po ich odpieciu auto pali tyle samo,

'89 2.0 Turbo downgradeCiesz się, że Twój post nie został w całości wywalony przez wszechmogącego admina, jak to ma w zwyczaju robić.quarth pisze:Robciu, milo ze chcac mnie upokorzyc i wytknac moje bledy wymazales na czerwono moje posty. Szkoda, ze pominales posty z bledami innych userow, ktorzy moga sie poczuc w tej chwili pominieci.
PS guwnopost to pisownia celowa
Nie wiem, co i po co zwykle wyjmujesz z auta, nie wiem też, ile potrzebnych czujników widziałeś, a ile nie. Pisałeś też kiedyś:quarth pisze:Taak, zwykle wyjmuje rzeczy z auta, po to zeby je wyrzucic. Widzialem pare niepotrzebnych czujnikow w aucie.
Dlatego całkowicie serio napisałem, że ten akurat moduł jest Ci na grzyba.quarth pisze:... brakuje mi natomiast wiedzy szczegolowej o tym modelu ...

'89 2.0 Turbo downgrade