Narazie to tyle. Jeśli nadarzy się taka okazja z pewnością pojawi się więcej szczegółowych fotografii.

pozdrawiam
 pozdrawiam

i odrazu będzie lepiej
 i odrazu będzie lepiej  

- Tęskno.
 - Tęskno.Supin pisze:Owszem może to nieciekawy pomysł, ale próbowałem wyróżnić auto tego typu "designem". Z pewnością pozbęde się tych naklejek ale po zakupie owych światełek
http://moto.allegro.pl/item687490334_la ... odele.html
są przecudne.
 ...i bez homologacji, żeby nie było problemu z przeglądem
 ...i bez homologacji, żeby nie było problemu z przeglądem 

Jak to zwykle DeeJay
 Jak to zwykle DeeJay  Ale niestety ma trochę racji. Aż dziw bierze że policja jeszcze nie zatrzymała Ci dowodu za te lampki. Ja się musiałem pewnego razu gęsto tłumaczyć, dla czego "przeciwmgielne" świecą razem z długimi. A jakby zobaczyli u mnie jakieś "nalepki" na lampach, to nawet korupcja by nie pomogła
 Ale niestety ma trochę racji. Aż dziw bierze że policja jeszcze nie zatrzymała Ci dowodu za te lampki. Ja się musiałem pewnego razu gęsto tłumaczyć, dla czego "przeciwmgielne" świecą razem z długimi. A jakby zobaczyli u mnie jakieś "nalepki" na lampach, to nawet korupcja by nie pomogła  

No coś ty z 3 znaczkami M-power był by nikimDestroyer pisze:, ze 3 znaczki M-Power. . .
 Zabawa zaczyna się przy liczbie około 20 znaczków
  Zabawa zaczyna się przy liczbie około 20 znaczków 

A ile koni to wtedy dodajewojtas89 pisze:Zabawa zaczyna się przy liczbie około 20 znaczków
 "Pierun" nie samochód
  "Pierun" nie samochód  

Dobrze że było tylko pole i żadnych drzew ani rowów. Nie widać absolutnie nic. Po tym incydencie, wypieprzyłem to badziewie do kosza pomimo że kosztowało 40 zł.
  Dobrze że było tylko pole i żadnych drzew ani rowów. Nie widać absolutnie nic. Po tym incydencie, wypieprzyłem to badziewie do kosza pomimo że kosztowało 40 zł. 

I świecą naprawde nieprównywalnie lepiej od zwykłej żarówki
 I świecą naprawde nieprównywalnie lepiej od zwykłej żarówki