nie no dobra, przyznaje naprawdę jest ładny, ładne felgi i dodatki, nawet te różowe nakrętki i zaciski pasują i fajnie to wygląda ale.... mógłbyś w końcu na nim położyć jakiś lakier z połyskiem a nie ciągle tylko ten mat
Nie wierze w pierwszą część Twojej wypowiedzi ... a co do dalszej to " coś ty się tak tego matu uczepił ? " , zwłaszcza że to Ty masz zaciski w macie a nie ja
i dobrze że nie wierzysz, bo byś się zawiódł jeszcze no mam, ale w nie takim jak chciałem i tak za duży połysk wyszedł ale wiesz... ja mam zaciski, ty całe auto
Wiem widziałem, tylko Ty umiesz pomalować zaciski matowym lakierem na połysk ... zdenerwowałes mnie, jutro jak będzie słoneczko to Ci specjalnie zdjęcie wstawię mojego "matu"
hehehe no ma się ten dar przyjedź swoim do mnie to ci pomaluje na połysk i dobrze, niech cały świat zobaczy jakie masz zdolności graficzne w Photoshopie
hehehehe no chyba mniej niż ty po za tym wiesz... jak to napisała Justyna na FB w Photoshopie nawet goryl może wyglądać na miss ile jest takich przypadków w Tajlandii że ci się dziewczyna podoba a jak przychodzi co do czego to tu nagle ZONK
Wpadł dystans 30mm , narazie założyłem tylko z tyłu, ale wydaje mi sie że troche jednak za szeroko .. Narazie zostanie bo to jest i tak wersja przejściowa przed szerszą felą i gwintem, bo tego mu ewidentnie brakuje ...