Jak ktos ma jakies informacje gdzie moge dostac takie lozysko nowe lub uzywane ale w dobrym stanie to prosze o informacje.Z gory dzieki
 Jak ktos ma jakies informacje gdzie moge dostac takie lozysko nowe lub uzywane ale w dobrym stanie to prosze o informacje.Z gory dzieki Sliwka
 Jak ktos ma jakies informacje gdzie moge dostac takie lozysko nowe lub uzywane ale w dobrym stanie to prosze o informacje.Z gory dzieki
 Jak ktos ma jakies informacje gdzie moge dostac takie lozysko nowe lub uzywane ale w dobrym stanie to prosze o informacje.Z gory dzieki No wlasnie - to dosc istotne - mi na postoju "terkotalo" - dalem do przeczyszczenia (nowy smar) i mam spokoj od prawie 2 latwingerman pisze:opisz dokladniej.
Czy slyszysz to tylko podczas jazdy, czy moze rowniez gdy krecisz kierownica na postoju?
 Ale zlodzieje policzyli sobie po 50zl za jedno
 Ale zlodzieje policzyli sobie po 50zl za jedno  Ale juz tam nic nie robie - zawsze wymysla 3 razy tyle co bylo do zrobienia
  Ale juz tam nic nie robie - zawsze wymysla 3 razy tyle co bylo do zrobienia 

A jaki to dzwiek? - u mnie to tak terkotalo jak przerzutka w rowerzesliwka pisze:slysze to na postoju i jak powoli jade i skrecam.Tylko jak skrecam.Gdy jade z wieksz predkosca nieslychac tego ale pewnie dlatego ze niemam maksymalnego skretu
 - jesli tak to ja bym  obstawial wlasnie lozysko - mialem identycznie - mozna samemu sie bawic - ja dalem zrobic i cisza
 - jesli tak to ja bym  obstawial wlasnie lozysko - mialem identycznie - mozna samemu sie bawic - ja dalem zrobic i cisza 

.........
.........