Białe zegary do Probe

Awatar użytkownika
kesal
Posty: 17
Rejestracja: 2004-12-14 21:50
Car: brak
Lokalizacja: Golub-Dobrzyń

Białe zegary do Probe

Post autor: kesal » 2004-12-14 22:04

Witam! Gdzie mogę znalezc wzór białych zegarów do Probe 93 rok?? Mozecie mi przesłać na kesal@poczta.fm ???? Z góry dziękuje za pomoc!!! Kesal
kesal

Awatar użytkownika
piotrek
Posty: 793
Rejestracja: 2004-06-22 18:33
Car: brak
Lokalizacja: Zabrze

Post autor: piotrek » 2004-12-14 22:30

Witam może byś tak podał więcej o modelu który posiadasz
a tak na marginesie to przerąbane wymienić ja próbowałem i zrezygnowałem :D 8)
Mechanika samochodowa
Pranie czyszczenie tapicerek

Awatar użytkownika
kesal
Posty: 17
Rejestracja: 2004-12-14 21:50
Car: brak
Lokalizacja: Golub-Dobrzyń

Białe zegary do Probe

Post autor: kesal » 2004-12-14 22:53

Poszukuję białych zegarów do Probe 93 rok 2,2 GT - chciałem zmienic bo i tak musze rozebrac zegar bo cos mi paruje i nie wiem dlaczego?? Dzieki za wszelką pomoc i instrukcję jak to zmontować! Pozdro
kesal

Awatar użytkownika
Brychu
Posty: 482
Rejestracja: 2003-05-25 00:32
Gallery: viewtopic.php?t=8101
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Brychu » 2004-12-14 23:12

www.performanceprobe.pl --> zrób to sam --> białe tarcze zegarów

Gość

Post autor: Gość » 2004-12-14 23:20

Brychu pisze:www.performanceprobe.pl --> zrób to sam --> białe tarcze zegarów
dodać www.2fast.pl i masz tarcze na performence jest wzór który wysylasz
do 2fast i masz tarcze w kolorze który ci się żywnie podoba.
Ale współczuje jak coś pomieszasz ze wskazówkami, są strasznie precyzyjne
i bardzo czułe więc łatwo można je zepsuć, a wykalibrować (czyżby słowo się
wywodzilo od jakiegoś samochodu :twisted: ) jest naprawde trudno jeśli
jest to w ogóle wykonalne

Awatar użytkownika
kesal
Posty: 17
Rejestracja: 2004-12-14 21:50
Car: brak
Lokalizacja: Golub-Dobrzyń

Białe zegary do Probe

Post autor: kesal » 2004-12-14 23:42

Dlaczego jak w Corelu 8 otwieram plik zapisany z www.performanceprobe.pl --> zrób to sam --> białe tarcze zegarów to mam puste pole bez zadnych zegarow??? Nic tam nie ma...... :( :(
kesal

Gość

Re: Białe zegary do Probe

Post autor: Gość » 2004-12-14 23:57

kesal pisze:Dlaczego jak w Corelu 8 otwieram plik zapisany z www.performanceprobe.pl --> zrób to sam --> białe tarcze zegarów to mam puste pole bez zadnych zegarow??? Nic tam nie ma...... :( :(
Pewnie dlatego że masz pirata :twisted: :twisted: :twisted:

neo61
Posty: 153
Rejestracja: 2004-05-30 11:41
Car: brak
Lokalizacja: Września Bath Uk

Post autor: neo61 » 2004-12-15 01:58

Witam

Mówisz ,że masz 93' 2,2 GT????????
Z tego co wiem to nie było takiego??

Pozdrawiam
neo61
BYŁ:( -- Probe GT '89
2,2 TURBO

Jest Audi A4 z kierownicą po prawej stronie:)...

Co Cię nie zabije, to Cię wzmocni.

Awatar użytkownika
Brychu
Posty: 482
Rejestracja: 2003-05-25 00:32
Gallery: viewtopic.php?t=8101
Lokalizacja: Bydgoszcz

Post autor: Brychu » 2004-12-15 07:33

Ad. 1 Możesz mieć puste pole ponieważ to plik Corela 9, a Ty go otwierasz we wcześniejszej wersji 8.

Ad.2 Probe 2.2 GT 1993 to na pewno po prostu 1 rejestracja w 1993 roku, a później jakiś urzędas podciągnał to pod datę produkcji. Nie czepiajta się.

A tak właściwie to jakieś dziwne te zegary.z performanceprobe

Edit: podesłałem Ci na maila przerobione zegary tak żeby w Corelu 8 się otwierały.

Awatar użytkownika
Qki G
Klubowicz
Posty: 2914
Rejestracja: 2004-08-20 09:04
Gallery: viewtopic.php?t=5511
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Qki G » 2004-12-15 10:57

podobno na allegro sa wiec tam poszukaj
Nowa moja ksywa: Qki Leoncio :)
Był:Ford Probe II 2.5 V6 24V 1997
Jest: Smart FourTwo Cabrio jako dojazdówka do pracy..... :)
Na wypady poza miasto jest już inne autko :)

Awatar użytkownika
Bogdan9999
Posty: 4078
Rejestracja: 2005-04-11 00:42
Car: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
Gallery: viewtopic.php?t=7485
Lokalizacja: Przasnysz

Post autor: Bogdan9999 » 2007-02-23 00:19

Witam odświeżam temat bo nie wiem jak wyciągnąć wskazówki z licznika jakieś sprawdzone metody ?? :? :?:
PROBE "Blackbird" FE3N POWER :)
Sportage FE3N 4X4 :)

Awatar użytkownika
ADTOM
Posty: 318
Rejestracja: 2006-03-20 15:54
Gallery: viewtopic.php?t=8925
Lokalizacja: Bielsko - Biała

Post autor: ADTOM » 2007-02-23 08:54

Jak dla mnie jestes samobojca. Mozesz polamac wskazowki,albo pokrzywic oske, albo potem jak ci sie uda je wyciagnac to je nie wlozysz tak jak byc powinne i bedda ci inne parametry pokazywac.
Jest tu pare kolegow co to robilo to niech oni sie wypowiedza.
Obrazek

Awatar użytkownika
davidlive
Posty: 2846
Rejestracja: 2006-07-30 13:29
Car: brak
Gallery: viewtopic.php?t=10466
Lokalizacja: Polaniec
Kontakt:

Post autor: davidlive » 2007-02-23 10:18

Mam pytanie jak zdiąć wskazówki żeby ich nie uszkodzić , i czy te tarcze wartaja tej kasy http://moto.allegro.pl/item168149025_bi ... turbo.html POZDRO
BYŁ - PROBE 2.2GT 90'(najlepiej wyposażony
probek w klubie)
Jest AUDI a4 b7 1.8TQ 350ps

Awatar użytkownika
Drzymek
Posty: 4382
Rejestracja: 2004-12-30 20:21
Car: Probe GT 92
Gallery: viewtopic.php?t=5501
Lokalizacja: Nowy Sącz

Post autor: Drzymek » 2007-02-23 10:26

davidlive pisze:Mam pytanie jak zdiąć wskazówki żeby ich nie uszkodzić , i czy te tarcze wartaja tej kasy http://moto.allegro.pl/item168149025_bi ... turbo.html POZDRO
Dla mnie te zegary nie są jakieś piękne. Wyglądają jak drukowane w domu na komputerze...

Lepsze są Indiglo, może stanie się jakiś cud i projekt klubowy ruszy???
BEAUTY...POWER...SOUL...

Awatar użytkownika
davidlive
Posty: 2846
Rejestracja: 2006-07-30 13:29
Car: brak
Gallery: viewtopic.php?t=10466
Lokalizacja: Polaniec
Kontakt:

Post autor: davidlive » 2007-02-23 10:32

To te nie są indilgo??? Myślałem że tak właśnie wyglądają ??? O jaki projekt chodzi ? Może bym sie tam przyłączył .
BYŁ - PROBE 2.2GT 90'(najlepiej wyposażony
probek w klubie)
Jest AUDI a4 b7 1.8TQ 350ps

Awatar użytkownika
Robert
Posty: 12613
Rejestracja: 2004-10-21 19:12
Car: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
Gallery: viewtopic.php?t=6900
Lokalizacja: Leszno (maz)
Kontakt:

Post autor: Robert » 2007-02-23 13:36

Może sam użyłbyś wyszukiwarki i znalazł?

:arrow: http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic ... 803#127803
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: :arrow: Lekcja 1 (bardzo krótka) i :arrow: Lekcja 2 (krótka)
Obrazek ObrazekObrazek'89 2.0 Turbo downgrade

sebamach
Posty: 3
Rejestracja: 2006-12-29 22:13
Car: brak
Lokalizacja: Berlin

Post autor: sebamach » 2007-02-23 18:04

Czesc koledzy ja w swoim Probku wymienilem tarcze na takie jak sa na Alegro i niesa wcale zle no ale niema ich co porownywac do indiglo ale ja zaplacilem wiencej bo kupilem na Niemieckim Ebaju morzna terz spotkac indiglo ale troche kosztuja a przy wymianie tarcz musialem kupic drugie tacho bo pierwszym wyszly wszystkie sworznie i nie zlorzylem ich jurz.


Pie[ciach] taką robotę! Szczerze chciałem poprawić w powyższym błędy (jak cichcem robię) zważywszy, że autor z Berlina, ale się pogubiłem i poddałem. Gdyby były jakiekolwiek znaki przestankowe, to bym wyczyścił, ale tak to jednak tylko pokolorowałem. :x
Zapraszam jak zwykle do samodzielnego wyprostowania swoich postów przy pomocy Obrazek.
Robert

ODPOWIEDZ

Wróć do „I gen (1989 - 1992)”