Coś..?? gdzie to zamontować?? (VMM)

Awatar użytkownika
biker
Posty: 46
Rejestracja: 2005-03-13 02:09
Samochód: brak
Lokalizacja: Wołomin

Postautor: biker » 2005-06-11 01:29

W 2,2 GT 89r. były wszystkie te możliwe bajery. Więc nie jesteś jedyny.

Pozdro...
2,2 GT 89r.

Awatar użytkownika
KASZCZU
Posty: 572
Rejestracja: 2004-12-29 17:48
Galeria: viewtopic.php?t=12249
Lokalizacja: Kraków

Postautor: KASZCZU » 2005-06-11 20:30

Biker co to za spojlerek masz w swoim autku?? :wink: Od dawna na jakiś poluje... może wiesz coś na ten temat...?

Awatar użytkownika
biker
Posty: 46
Rejestracja: 2005-03-13 02:09
Samochód: brak
Lokalizacja: Wołomin

Postautor: biker » 2005-06-13 01:06

To skrzydło jest chyba do alfy 147 jeśli dobrze pamiętam :roll: . Jutro wstawię fotkę na której lepiej to widać.
2,2 GT 89r.

Awatar użytkownika
Bogdan9999
Posty: 3994
Rejestracja: 2005-04-11 00:42
Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
Galeria: viewtopic.php?t=7485
Lokalizacja: Przasnysz

Postautor: Bogdan9999 » 2005-06-13 01:27

boiker a może przy okazji wstawisz fotki szyberdachu ?? Byłbym wdzięczny :? :? :? :? :?
PROBE "Blackbird" FE3N POWER :)
Sportage FE3N 4X4 :)

Awatar użytkownika
biker
Posty: 46
Rejestracja: 2005-03-13 02:09
Samochód: brak
Lokalizacja: Wołomin

Postautor: biker » 2005-06-13 11:44

Zdjęcia są już w strefie zrzutu. Nazwy: pp01,pp02,p3,p4 :)
2,2 GT 89r.

Gość

Postautor: Gość » 2005-06-13 16:17

to jest od alfy 156 w gwoli ścisłości.

Awatar użytkownika
Anyszes
Posty: 630
Rejestracja: 2005-04-11 19:18
Samochód: brak
Lokalizacja: Police

Postautor: Anyszes » 2005-06-13 16:21

no to skrzydlo nie podoba mi sie wcale !!! :/ Ehh z rypales :/
UNITE AND WIN
Obrazek

Awatar użytkownika
Bogdan9999
Posty: 3994
Rejestracja: 2005-04-11 00:42
Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
Galeria: viewtopic.php?t=7485
Lokalizacja: Przasnysz

Postautor: Bogdan9999 » 2005-06-13 18:30

Wielkie dzięki za fotki !!!!!!!!!!!!!!!! No i chyba nici z montażu szyberdachu :( :( :( :( :( Ale nie poddam się tak szybko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
PROBE "Blackbird" FE3N POWER :)
Sportage FE3N 4X4 :)

Awatar użytkownika
biker
Posty: 46
Rejestracja: 2005-03-13 02:09
Samochód: brak
Lokalizacja: Wołomin

Postautor: biker » 2005-06-13 20:06

Być może 156 (napisałem chyba 147) :lol:

A co do skrzydeł, sukienek itp. to rzecz gustu... :D

Przy wyborze kierowałem się tym że by w lusterku wstecznym nie zasłaniał mi pola widzenia. A tak go po prostu we wstecznym nie widać prawie wcale... :)
2,2 GT 89r.

Awatar użytkownika
Bogdan9999
Posty: 3994
Rejestracja: 2005-04-11 00:42
Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
Galeria: viewtopic.php?t=7485
Lokalizacja: Przasnysz

Postautor: Bogdan9999 » 2005-08-06 00:23

Przy rozbieraniu moich zegarków natknołem się na kontrolkę która nie ma podświetlenia, myślę może gdzieś mi wypadła żaróweczka ale patrze dłużej a tam żadnego napisu na szkiełku nie ma i ścieżki nie maja żadnych oporników na folji od tyłu tylko puste miejsca, mówię puste gniazdo na jakąś kontrolkę ale przyglądam sie dłużej a na folji na której są ścieżki przy każdej kontrolce pisze od czego jest. Przy tej pustej pisze POWER. Pytam się was do czego ona jest ???? Może była wykorzystana w wersjach z tripem ale piszę z ciekawości do czego jest ??????? :? :? :? :? :? :?
Obrazek
PROBE "Blackbird" FE3N POWER :)
Sportage FE3N 4X4 :)

Awatar użytkownika
Marcos
Posty: 778
Rejestracja: 2004-03-01 18:31
Galeria: viewtopic.php?t=5568
Lokalizacja: Tychy

Postautor: Marcos » 2005-08-06 00:54

Coś mi się wydaje, że od zasilania:):) tylko jakiego :wink: :wink:

Pozdrawiam
GG:9377317 white GT1 90'

Awatar użytkownika
raven
Posty: 643
Rejestracja: 2004-11-12 11:22
Galeria: viewtopic.php?t=5775
Lokalizacja: Okonek

Postautor: raven » 2005-08-06 01:19

ja mam z tripem i tez nie ma tam nic u mnie.
jet puste miejsce.
a z prawej strony tez mialem puste miejsce i zrobilem z tego kontrolke od alarmu bardzo fajnie wyglada, polecam.
| 2.2 GT 92 | czerwony | AC- dyskretny chłód | VDO|
RAVEN

Awatar użytkownika
Robert
Posty: 12613
Rejestracja: 2004-10-21 19:12
Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
Galeria: viewtopic.php?t=6900
Lokalizacja: Leszno (maz)
Kontaktowanie:

Postautor: Robert » 2005-08-06 20:11

Ja tam mam extra power. Jak się zapali, to odchodzi jak szalony! :twisted: :wink:
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: :arrow: Lekcja 1 (bardzo krótka) i :arrow: Lekcja 2 (krótka)
Obrazek ObrazekObrazek'89 2.0 Turbo downgrade

Awatar użytkownika
Bogdan9999
Posty: 3994
Rejestracja: 2005-04-11 00:42
Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
Galeria: viewtopic.php?t=7485
Lokalizacja: Przasnysz

Postautor: Bogdan9999 » 2005-08-06 22:37

Robert możesz dokładnie to opisać i gdzie i co ????? :? :? :? :?
PROBE "Blackbird" FE3N POWER :)
Sportage FE3N 4X4 :)

Awatar użytkownika
Robert
Posty: 12613
Rejestracja: 2004-10-21 19:12
Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
Galeria: viewtopic.php?t=6900
Lokalizacja: Leszno (maz)
Kontaktowanie:

Postautor: Robert » 2005-08-06 23:58

Robert nie mogąc się powstrzymać od żartu pisze: :wink:
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: :arrow: Lekcja 1 (bardzo krótka) i :arrow: Lekcja 2 (krótka)
Obrazek ObrazekObrazek'89 2.0 Turbo downgrade

Awatar użytkownika
Pelot
Posty: 4618
Rejestracja: 2004-11-02 22:33
Samochód: F4
Galeria: viewtopic.php?t=5515
Lokalizacja: Wars i Sawa

Postautor: Pelot » 2005-08-08 14:08

Bogdan9999 pisze:Robert możesz dokładnie to opisać i gdzie i co ????? :? :? :? :?

:lol: :lol: :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
Bogdan9999
Posty: 3994
Rejestracja: 2005-04-11 00:42
Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
Galeria: viewtopic.php?t=7485
Lokalizacja: Przasnysz

Postautor: Bogdan9999 » 2005-08-08 23:53

Dobre naprawdę smieszne a ja tam zamątowałem taką lampkę od cisnienia w kołach jak mam za mąło to się zapala i doładowuje samo :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
PROBE "Blackbird" FE3N POWER :)
Sportage FE3N 4X4 :)

Awatar użytkownika
OLEY
Klubowicz
Posty: 12763
Rejestracja: 2004-10-07 22:17
Samochód: I Gen 3.0 V6 Vulcan '90
Lokalizacja: Szczecin

Postautor: OLEY » 2005-08-09 00:08

Bogdan możesz dokładnie to opisać i gdzie i co ?????
:D :D :D
[o]Piękno nie zna ceny.[/o]

Awatar użytkownika
Bogdan9999
Posty: 3994
Rejestracja: 2005-04-11 00:42
Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
Galeria: viewtopic.php?t=7485
Lokalizacja: Przasnysz

Postautor: Bogdan9999 » 2005-08-09 00:30

No pewnie jak za mało wiatru w kołach to się zapala :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol:
PROBE "Blackbird" FE3N POWER :)
Sportage FE3N 4X4 :)

Awatar użytkownika
Bogdan9999
Posty: 3994
Rejestracja: 2005-04-11 00:42
Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
Galeria: viewtopic.php?t=7485
Lokalizacja: Przasnysz

Postautor: Bogdan9999 » 2005-08-30 03:05

Rozbierając deskę rozdzielczą zobaczyłem że mam wiązki kabli do tempomatu. I mam pytanie czy mógłbym podłączyć tempomat wczepjając podzespoły do tych wiązek i czy mam akurat wszystkie wiązki do tej operacji potrzebne może ktoś na tym się bardziej zna. :? :? :? :?
PROBE "Blackbird" FE3N POWER :)
Sportage FE3N 4X4 :)

Awatar użytkownika
Robert
Posty: 12613
Rejestracja: 2004-10-21 19:12
Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
Galeria: viewtopic.php?t=6900
Lokalizacja: Leszno (maz)
Kontaktowanie:

Postautor: Robert » 2005-09-04 18:18

Powie Ci może taki jeden co zakładał :arrow: http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?t=1022
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: :arrow: Lekcja 1 (bardzo krótka) i :arrow: Lekcja 2 (krótka)
Obrazek ObrazekObrazek'89 2.0 Turbo downgrade

Awatar użytkownika
Bogdan9999
Posty: 3994
Rejestracja: 2005-04-11 00:42
Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
Galeria: viewtopic.php?t=7485
Lokalizacja: Przasnysz

Postautor: Bogdan9999 » 2006-02-18 01:09

Czyli to Obrazek
co potrzeba wyciągnąć z samochodu co to ma aby założyć to do mojego proszę o konkretne odpowiedzi. Sprawa dość pilna. Pozdrawiam
PROBE "Blackbird" FE3N POWER :)
Sportage FE3N 4X4 :)

Awatar użytkownika
skorik
Posty: 588
Rejestracja: 2005-10-15 08:27
Galeria: viewtopic.php?t=9986
Lokalizacja: Toruń

Postautor: skorik » 2006-02-18 02:10

Chyba sobie to odpuść. Komputerek nad lusterkiem plus metry przewodów, a do tego masa czujników, np. czujnik w chłodnicy, inny zbiorniczek do spryskiwaczy (wraz z czujnikiem poziomu), czujnik rezerwy w zbiorniku paliwa, właczniki w zamkach łącznie z bagażnikiem,. Układy które sprawdzają czy nie są przepalone żarowki. Na pewno nie masz tych rzeczy a ich montaż raczej przewyższa "opłacalność" całego zabiegu. Nie chcę Cie zniechęcać ale naprawdę jest z tym kupa roboty...
:!:
Obrazek
Był Ford Probe 2.2 GT ....................................... Jest Ford Cougar 2.5 V6.......................................

Awatar użytkownika
Bogdan9999
Posty: 3994
Rejestracja: 2005-04-11 00:42
Samochód: Black 1GT 91r. Sportage FE3N 4X4
Galeria: viewtopic.php?t=7485
Lokalizacja: Przasnysz

Postautor: Bogdan9999 » 2006-02-18 02:25

skorik ale ja się nie pytam czy mam to zakładać ale pytam się co jest potrzebne aby przeszczepić to do mojego GT a i czujniku przy chłodnicy wiedziałem ale nie wiem czy to górny czy dolny ? a wiedziałem o spryskiwaczu i o rezerwie paliwa i o czujnikach żarówek ale o czujnikach klapy i maski nie ale myślę że to są wykorzystane do tego włączniki lampek ja u siebie mam i działają. A mam pytanko gdzie są umieszczone czujniki czy żarówki nie są spalone i czy nie da się ich zastąpić jak są skonstruowane Pozdrawiam
PROBE "Blackbird" FE3N POWER :)
Sportage FE3N 4X4 :)

Awatar użytkownika
Robert
Posty: 12613
Rejestracja: 2004-10-21 19:12
Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
Galeria: viewtopic.php?t=6900
Lokalizacja: Leszno (maz)
Kontaktowanie:

Postautor: Robert » 2006-02-18 20:25

Proponuję poczytać i kontynuować :arrow: tutaj...
Tam też zadać pytanie założycielowi wątku o postęp prac i dalszą relację z frontu :roll:
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: :arrow: Lekcja 1 (bardzo krótka) i :arrow: Lekcja 2 (krótka)
Obrazek ObrazekObrazek'89 2.0 Turbo downgrade


Wróć do „I gen (1989 - 1992)”