Radio CD Premium Sound W FB II

Awatar użytkownika
BomberMAX
Posty: 240
Rejestracja: 2014-04-11 15:05
Car: Probe II '96 2.0 Medici
Gallery: viewtopic.php?t=22899

Radio CD Premium Sound W FB II

Post autor: BomberMAX » 2015-05-07 17:21

Pytanie... jak to dziadostwo podłączyć? EQ (chyba) nie mam bo bym już kostkę widział inną...
Obrazek

Awatar użytkownika
Sallmo
Klubowicz
Posty: 1744
Rejestracja: 2007-08-26 17:46
Car: Mazda Probe - 2,5 V6 USA 92r & Honda CBR 929RR FireBlade
Gallery: viewtopic.php?t=14192
Lokalizacja: Warszawa Praga Północ

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Post autor: Sallmo » 2015-05-07 19:11

To nie tak hopsiup, nie masz wersji Premium Music auta dla tego kostki nie pasują. Po zlocie mogę poszukać rozpiski jak go podłączyć. Zresztą na forum szukaj,wrzucałem.
Wspomnienia..Probe 2,2 GL 89 USA jest......
Jedyna w Polsce Mazda Probe GT V6 93r.......a może i na świecie ?
"...nie mam RWD , bokiem jeździć nie muszę
wolę mieć przód napęd ale taki co ma Duszę ..."
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się rozkręcać; pięćdziesięciu, aby nauczyć się skręcać." (Sallmo)
"...Osiagnąłem już ten określony wiek, w którym moj mózg przeszedł z "lepiej abyś tego nie mówił" do "Je..Bać to ,zobaczymy co sie stanie "..."

Awatar użytkownika
BomberMAX
Posty: 240
Rejestracja: 2014-04-11 15:05
Car: Probe II '96 2.0 Medici
Gallery: viewtopic.php?t=22899

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Post autor: BomberMAX » 2015-05-08 06:40

Dzięki, szukam szukam inie mogę póki co się doszukać ;)

Awatar użytkownika
vitek
Klubowicz
Posty: 1749
Rejestracja: 2007-11-22 17:26
Gallery: viewtopic.php?t=13010
Lokalizacja: Skarżysko

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Post autor: vitek » 2015-05-08 07:19

był Ford Probe 2.0 16V - '96 Grey Green Metallic
jest Mondeo MK3 2.0 16V 145 KM ATX

Awatar użytkownika
avel
Posty: 448
Rejestracja: 2009-04-26 17:16
Car: Probe II 2.0 1994
Gallery: viewtopic.php?t=20438
Lokalizacja: Unisław, kujawsko-pomorskie

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Post autor: avel » 2015-05-08 21:06

Zasilanie podłączysz bo jest plug and play
Kostka z 6 pinami to pętla EQ trzeba zewrzeć odpowiednie piny żeby radio zagadało ze wzmacniaczem.
Ta z ośmioma to zwyczajnie wyjścia niskiego poziomu dla wzmacniacza.
Stare i zardzewiałe! Probe II 2.0 1994, było :(
Audi A3 2.0TDI 170km quattro 2007, jest

Awatar użytkownika
BomberMAX
Posty: 240
Rejestracja: 2014-04-11 15:05
Car: Probe II '96 2.0 Medici
Gallery: viewtopic.php?t=22899

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Post autor: BomberMAX » 2015-05-11 20:04

-- oryginalny post 2015-05-10 17:44 --

Będę kombinował, w załączniku dla potomnych zawarłem rozpiskę pinów w tym radio.

-- dodano 2015-05-11 20:04 --

Czy wzmak od FB 1 podejdzie w 2?
Załączniki
58_1251728802.jpg

Awatar użytkownika
Sallmo
Klubowicz
Posty: 1744
Rejestracja: 2007-08-26 17:46
Car: Mazda Probe - 2,5 V6 USA 92r & Honda CBR 929RR FireBlade
Gallery: viewtopic.php?t=14192
Lokalizacja: Warszawa Praga Północ

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Post autor: Sallmo » 2015-05-11 20:39

Ale wzmacniacze Ori do Probe2 są po 40 zeta, (OLX itd) szkoda kombinować. Zresztą u Nas też ktoś niedawno sprzedawał.
Wspomnienia..Probe 2,2 GL 89 USA jest......
Jedyna w Polsce Mazda Probe GT V6 93r.......a może i na świecie ?
"...nie mam RWD , bokiem jeździć nie muszę
wolę mieć przód napęd ale taki co ma Duszę ..."
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się rozkręcać; pięćdziesięciu, aby nauczyć się skręcać." (Sallmo)
"...Osiagnąłem już ten określony wiek, w którym moj mózg przeszedł z "lepiej abyś tego nie mówił" do "Je..Bać to ,zobaczymy co sie stanie "..."

Awatar użytkownika
BomberMAX
Posty: 240
Rejestracja: 2014-04-11 15:05
Car: Probe II '96 2.0 Medici
Gallery: viewtopic.php?t=22899

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Post autor: BomberMAX » 2015-05-11 22:16

mogę o linka poprosić? nie mogę znaleźć.. czy wzmak wystarczy żebym to podłączył do głośników czy bez EQ nie pójdzie?

ODPOWIEDZ

Wróć do „Car audio”