Radio CD Premium Sound W FB II

Awatar użytkownika
BomberMAX
Posty: 223
Rejestracja: 2014-04-11 15:05
Samochód: Probe II '96 2.0 Medici
Galeria: viewtopic.php?t=22899

Radio CD Premium Sound W FB II

Postautor: BomberMAX » 2015-05-07 17:21

Pytanie... jak to dziadostwo podłączyć? EQ (chyba) nie mam bo bym już kostkę widział inną...
Obrazek

Awatar użytkownika
Sallmo
Klubowicz
Posty: 1607
Rejestracja: 2007-08-26 17:46
Samochód: 2,5 V6 USA 93r
Galeria: viewtopic.php?t=14192
Lokalizacja: Warszawa Praga Północ

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Postautor: Sallmo » 2015-05-07 19:11

To nie tak hopsiup, nie masz wersji Premium Music auta dla tego kostki nie pasują. Po zlocie mogę poszukać rozpiski jak go podłączyć. Zresztą na forum szukaj,wrzucałem.
Wspomnienia..Probe 2,2 GL 89 USA jest......
Jedyna w Polsce Mazda Probe GT V6 93r.......a może i na świecie ?
"...nie mam RWD , bokiem jeździć nie muszę
wolę mieć przód napęd ale taki co ma Duszę ..."
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się rozkręcać; pięćdziesięciu, aby nauczyć się skręcać." (Sallmo)
"...Osiagnąłem już ten określony wiek, w którym moj mózg przeszedł z "lepiej abyś tego nie mówił" do "Je..Bać to ,zobaczymy co sie stanie "..."

Awatar użytkownika
BomberMAX
Posty: 223
Rejestracja: 2014-04-11 15:05
Samochód: Probe II '96 2.0 Medici
Galeria: viewtopic.php?t=22899

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Postautor: BomberMAX » 2015-05-08 06:40

Dzięki, szukam szukam inie mogę póki co się doszukać ;)

Awatar użytkownika
vitek
Klubowicz
Posty: 1728
Rejestracja: 2007-11-22 18:26
Galeria: viewtopic.php?t=13010
Lokalizacja: Skarżysko

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Postautor: vitek » 2015-05-08 07:19

był Ford Probe 2.0 16V - '96 Grey Green Metallic
jest Mondeo MK3 2.0 16V 145 KM ATX

Awatar użytkownika
avel
Posty: 432
Rejestracja: 2009-04-26 17:16
Samochód: Probe II 2.0 1994
Galeria: viewtopic.php?t=20438
Lokalizacja: Unisław, kujawsko-pomorskie

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Postautor: avel » 2015-05-08 21:06

Zasilanie podłączysz bo jest plug and play
Kostka z 6 pinami to pętla EQ trzeba zewrzeć odpowiednie piny żeby radio zagadało ze wzmacniaczem.
Ta z ośmioma to zwyczajnie wyjścia niskiego poziomu dla wzmacniacza.
Stare i zardzewiałe!

Awatar użytkownika
BomberMAX
Posty: 223
Rejestracja: 2014-04-11 15:05
Samochód: Probe II '96 2.0 Medici
Galeria: viewtopic.php?t=22899

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Postautor: BomberMAX » 2015-05-11 20:04

-- oryginalny post 2015-05-10 17:44 --

Będę kombinował, w załączniku dla potomnych zawarłem rozpiskę pinów w tym radio.

-- dodano 2015-05-11 20:04 --

Czy wzmak od FB 1 podejdzie w 2?
Załączniki
58_1251728802.jpg

Awatar użytkownika
Sallmo
Klubowicz
Posty: 1607
Rejestracja: 2007-08-26 17:46
Samochód: 2,5 V6 USA 93r
Galeria: viewtopic.php?t=14192
Lokalizacja: Warszawa Praga Północ

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Postautor: Sallmo » 2015-05-11 20:39

Ale wzmacniacze Ori do Probe2 są po 40 zeta, (OLX itd) szkoda kombinować. Zresztą u Nas też ktoś niedawno sprzedawał.
Wspomnienia..Probe 2,2 GL 89 USA jest......
Jedyna w Polsce Mazda Probe GT V6 93r.......a może i na świecie ?
"...nie mam RWD , bokiem jeździć nie muszę
wolę mieć przód napęd ale taki co ma Duszę ..."
"Potrzeba dwóch lat, aby nauczyć się rozkręcać; pięćdziesięciu, aby nauczyć się skręcać." (Sallmo)
"...Osiagnąłem już ten określony wiek, w którym moj mózg przeszedł z "lepiej abyś tego nie mówił" do "Je..Bać to ,zobaczymy co sie stanie "..."

Awatar użytkownika
BomberMAX
Posty: 223
Rejestracja: 2014-04-11 15:05
Samochód: Probe II '96 2.0 Medici
Galeria: viewtopic.php?t=22899

Re: Radio CD Premium Sound W FB II

Postautor: BomberMAX » 2015-05-11 22:16

mogę o linka poprosić? nie mogę znaleźć.. czy wzmak wystarczy żebym to podłączył do głośników czy bez EQ nie pójdzie?


Wróć do „Car audio”