Equalizer - jak podpiąć przewody?

krzepkaGT
Posty: 12
Rejestracja: 2006-05-25 18:15
Samochód: brak
Lokalizacja: Skarżysko-Kamienna

Equalizer - jak podpiąć przewody?

Postautor: krzepkaGT » 2006-09-15 21:01

Witam
mam pytanie czy ktoś może podesłać mi linka albo jakąś instrukcję podłączenia equalizera w II gen. USA mam radio pioneera, ale niestety equalizer mi nie działa. Proszę o pomoc.
Probe 2,5 V6 USA Oryginal

Awatar użytkownika
Kędziorek
Posty: 3379
Rejestracja: 2004-11-24 23:32
Galeria: viewtopic.php?t=8098
Lokalizacja: Poznań
Kontaktowanie:

Postautor: Kędziorek » 2006-09-15 22:52

Hejka

Niestety Ci nie pomogę, mam u siebie podłączony equalizer ale jest tak namieszane, że nie mam pojęcia jak to jest zrobione.

Pozdro
ObrazekObrazekObrazek

Awatar użytkownika
Basf_Wrocław
Posty: 956
Rejestracja: 2004-08-26 11:44
Samochód: R4 94
Galeria: viewtopic.php?t=5626
Lokalizacja: Wrocław

Postautor: Basf_Wrocław » 2006-09-16 11:18

Jest gdzieś w necie opis wszystkich kabelków :) Reszte robi się na czuja :)
Obrazek
2.0, 16v, Klima, 94 r,

Awatar użytkownika
wingerman
Klubowicz
Posty: 2876
Rejestracja: 2003-03-21 11:31
Samochód: Probe 3.0L
Lokalizacja: Łódź/W-wa

Postautor: wingerman » 2006-09-16 23:06

Basf_Wrocław masz moze linka?
Obrazek

Rowy dla rowerzystow.
I gen 90r. LX 3,0L V6

Thax
Posty: 36
Rejestracja: 2005-06-21 08:02
Samochód: brak
Lokalizacja: Wrocław

Postautor: Thax » 2006-09-17 19:07

Mój equalizer udało się uruchomić dzięki temu:
http://forums.probetalk.com/showthread.php?t=1701155115
i temu
http://forums.probetalk.com/showthread.php?t=1701167323
Te instrukcje pozwalają podpiąć fabryczny EQ pod byle jakie radio.

Edit:

Jeszcze dodam jakby ktoś nie wiedział czego dokładnie szukać w tym gąszczu zdjęć z posta w pierwszym linku:
http://www.cardomain.com/member_pages/show_image.pl?bg=EEEECC&image=http://memimage.cardomain.net/member_images/11/web/587000-587999/587205_67_full.jpg
Ford Probe II gen. 2.5 '93

muczos
Posty: 13
Rejestracja: 2007-05-11 14:14

Postautor: muczos » 2007-06-21 11:11

Podlacze sie do tematu zakupilem equalizer i ma problem z jego podlaczeniem w instalacji mam oryginalna wtyczke zasilajaca ale nie ma nigdzie wtyczki ktora idzie w drugie gniazdo tam gdzie sa podlaczone glosniki, podlaczylem tam wiec przewody zgodnie z schematem i nic nie pojawia sie na wyswietlaczu, dzial podswietlanie i tyle, przerabial juz moze ktos ten proble? Przegladalem oba fora i nie znalazlem nic co by mi pomoglo


Wróć do „Car audio”