emblematy

asdero
Posty: 922
Rejestracja: 2002-09-03 23:10
Car: brak
Lokalizacja: Kraków

emblematy

Post autor: asdero » 2002-11-06 23:44

Hm... widze, ze coraz czesciej pokazuja sie tutaj emblematy.
Wiec i ja pozwolilem sobie dopasowac emblemat do koloru swojego samochodu, ujmujac tez temperament kierowcy :lol:

Awatar użytkownika
alex
Posty: 402
Rejestracja: 2002-10-02 11:44
Car: brak
Lokalizacja: Outside Pl

Post autor: alex » 2002-11-06 23:58

moze i moj nie jezdzi ale chociaz mam ladny emblemat :lol:

Awatar użytkownika
Artek
Posty: 719
Rejestracja: 2002-10-14 09:06
Car: brak
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Artek » 2002-11-07 16:09

No to ja też ulegnę tej modzie:)
Jeżdżę czarnym Probe więc i takiego umieszczam w emblemacie:)

BLACK PROBE
Klubowicz
Posty: 394
Rejestracja: 2002-09-03 20:54
Car: brak
Lokalizacja: Nowy Sącz

Post autor: BLACK PROBE » 2002-11-07 18:50

No też też zmieniłem na firmowy.

Awatar użytkownika
alex
Posty: 402
Rejestracja: 2002-10-02 11:44
Car: brak
Lokalizacja: Outside Pl

Post autor: alex » 2002-11-07 22:07

widzicie jak wam pokazalem jak teraz kazdy fotki wstawia
hehe ale chociaz bylem pierwszy :lol:

Awatar użytkownika
Artek
Posty: 719
Rejestracja: 2002-10-14 09:06
Car: brak
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Artek » 2002-11-08 08:27

Hehehe
Ale się zrobiło od razu kolorowo :)

BLACK PROBE
Klubowicz
Posty: 394
Rejestracja: 2002-09-03 20:54
Car: brak
Lokalizacja: Nowy Sącz

Post autor: BLACK PROBE » 2002-11-08 11:05

:D
Artek - u Ciebie raczej czarno - biało. :mrgreen:

Awatar użytkownika
Artek
Posty: 719
Rejestracja: 2002-10-14 09:06
Car: brak
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Artek » 2002-11-08 12:11

Hej Black (a raczej po emblemacie widać, że Blue) nie czepiaj się :)
pozdrawiam

Awatar użytkownika
alex
Posty: 402
Rejestracja: 2002-10-02 11:44
Car: brak
Lokalizacja: Outside Pl

Post autor: alex » 2002-11-08 14:42

i tak moj jest najladniejszy :twisted:
tyle tylko ze nieruchomy heh :evil:

BLACK PROBE
Klubowicz
Posty: 394
Rejestracja: 2002-09-03 20:54
Car: brak
Lokalizacja: Nowy Sącz

Post autor: BLACK PROBE » 2002-11-08 14:56

:oops: Nie wiem czemu ale nie mogę załadować zdjęć mojego probiaka zrobionych aparatem cyfrowych. Dopóki nie rozwiąże tego problemu - muszę być Blue :wink: .
Pomniejszałem, obcinałem itp. itd - i nie chce się załadować.

Raf
Klubowicz
Posty: 1830
Rejestracja: 2002-09-02 11:46
Gallery: viewtopic.php?t=5495
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: Raf » 2002-11-08 15:41

Obrazek nie może być większy niż 120x120, jego 'ciężar' nie może przekraczać 20kB, akceptowane formaty to : PNG, JPG, GIF.
Jeśli nadal będziesz miał problem, to podeślij mi fotkę...

Pozdrawiam Rafał

Awatar użytkownika
Artek
Posty: 719
Rejestracja: 2002-10-14 09:06
Car: brak
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Artek » 2002-11-08 16:02

Nie martw się Black, ja z tym też miałem problemy. Z 8 zdjęć tylko dwa mi się udało zmniejszyć do rozmiarów emblematu.

BLACK PROBE
Klubowicz
Posty: 394
Rejestracja: 2002-09-03 20:54
Car: brak
Lokalizacja: Nowy Sącz

Post autor: BLACK PROBE » 2002-11-09 16:35

Raf to ty mi ustawiłeś ten profil ??? Już nic z tego nie qmam (czyt. kumam) i gdzie jest druga opona z przodu :evil:

BLACK PROBE
Klubowicz
Posty: 394
Rejestracja: 2002-09-03 20:54
Car: brak
Lokalizacja: Nowy Sącz

Post autor: BLACK PROBE » 2002-11-09 17:15

Pilnie kupię alu 15 " i oponę 205/55 w dobrym stanie (najlepiej profil).
Kasę wyśle na konto - natomiast koło proszę wysłać do Rafala żeby mi wstawił do zdjęcia :twisted: :twisted: :twisted:

Awatar użytkownika
alex
Posty: 402
Rejestracja: 2002-10-02 11:44
Car: brak
Lokalizacja: Outside Pl

Post autor: alex » 2002-11-09 17:23

na trzech kolach wyglada fajnie :))))
mam pytanko jak masz zrobione reflektory ????
moze jak moj zacznie jezdzic to tez cos takiego zrobie bo fajnie to wyglada

Awatar użytkownika
alex
Posty: 402
Rejestracja: 2002-10-02 11:44
Car: brak
Lokalizacja: Outside Pl

Post autor: alex » 2002-11-09 17:26

a i jeszcze jesli chodzi o takie gadgety jak np reflektory to czy moze ktos z was widzial albo wie czy mozna do probe II kupic ostatnio tak modne np w 206 lampy tylne a'la lexus ??? nie posadzajcie mnei o dresiarstwo ale uwazam ze mogloby to fajnie wygladac....

Raf
Klubowicz
Posty: 1830
Rejestracja: 2002-09-02 11:46
Gallery: viewtopic.php?t=5495
Lokalizacja: Kraków
Kontakt:

Post autor: Raf » 2002-11-09 21:38

A jak teraz ? (kilka pixeli a tyle radości !) :twisted:

Awatar użytkownika
fireman
Posty: 19
Rejestracja: 2008-06-28 20:40
Gallery: viewtopic.php?t=14235
Lokalizacja: Chełmo

Post autor: fireman » 2008-07-14 19:04

Pomoże mi ktoś zamieścić emblemat bo ja nie moge go wysłac.Dziękuje
STRAŻAK

Awatar użytkownika
OLEY
Klubowicz
Posty: 12763
Rejestracja: 2004-10-07 22:17
Car: I Gen 3.0 V6 Vulcan '90
Lokalizacja: Szczecin

Post autor: OLEY » 2008-07-14 20:32

Rozmiary dobrałeś odpowiednie?
Zdjęcie musi posiadać odpowiednie wymiary i ilość pixeli (wagę).

Może ten temat troszkę Cię naprowadzi.

:arrow: Avatar - jak pomniejszyć zdjęcie i je zamieścić ?

Pokombinuj, a jak nie dasz rady napisz do mnie PW.
Chętnie pomogę.
[o]Piękno nie zna ceny.[/o]

Awatar użytkownika
fireman
Posty: 19
Rejestracja: 2008-06-28 20:40
Gallery: viewtopic.php?t=14235
Lokalizacja: Chełmo

Post autor: fireman » 2008-07-16 19:52

Dzięki kolego pozdrawiam.
STRAŻAK

ODPOWIEDZ

Wróć do „I gen (1989 - 1992)”