znowu zawory

Awatar użytkownika
klimek
Posty: 146
Rejestracja: 2004-01-26 22:42
Galeria: viewtopic.php?t=1563
Lokalizacja: Katowice

znowu zawory

Postautor: klimek » 2004-05-05 21:57

witam wszystkich. jak w temacie chodzi o zawory w Probe I gen.
wiem wiem zaraz ktoś pewnie odpisze "użyj opcji szukaj"
już to zrobiłem w większości sprawy dotyczące II gen.
moje pytanie to czy w probe I gen. ustawia się zawory???? jeśli tak to
mniej więcej jaki to koszt???? nie mam na ten temat pojęcia
klimek

mikolaj
Posty: 339
Rejestracja: 2004-03-17 11:38
Samochód: brak
Lokalizacja: Kowale

Postautor: mikolaj » 2004-05-05 22:46

muszę Cię rozczarować ale z tego co mi wiadomo to zaworów w I się nie rusza, a jeśli się mylę niech mnie ktoś poprawi!

Gość

Postautor: Gość » 2004-05-05 23:49

Masz podobnie jak w II gen.
popychacze hydrauliczne regulujace luz

greko87
Posty: 26
Rejestracja: 2011-06-15 20:47
Samochód: Probe 2.2 Turbo
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: znowu zawory

Postautor: greko87 » 2011-10-31 12:41

nie zaworów w 1 nie reguluje sie

Awatar użytkownika
Chizar
Klubowicz
Posty: 1355
Rejestracja: 2009-02-07 15:17
Samochód: Biemdablju 528 Touring
Galeria: viewtopic.php?t=17057
Lokalizacja: Warszawa

Re: znowu zawory

Postautor: Chizar » 2011-10-31 13:30

Gratulacje za wykopanie tematu sprzed 7 lat, w końcu klimek będzie wiedział :mrgreen: :mrgreen:
Ford Probe 2.5 v6 93 granatowy BYŁ
Ford Probe 2.5 v6 93 czarny BYŁ
Ford Probe 2.5 v6 97 fioletowy BYŁ :(


Najlepszy sport to transport! :)

mikolaj
Posty: 339
Rejestracja: 2004-03-17 11:38
Samochód: brak
Lokalizacja: Kowale

Re: znowu zawory

Postautor: mikolaj » 2011-10-31 13:51

aż się zdziwiłem patrząc na powiadomienia - temat zamarły ale z racji zbliżającego się święta postanowiłem przeczytać... pozdrawiam...
91 2.2 GT
męzczyzna zrobi wszystko żeby przespać się z kobietą! kobieta zrobi wszystko żeby dostac nowe buty

greko87
Posty: 26
Rejestracja: 2011-06-15 20:47
Samochód: Probe 2.2 Turbo
Lokalizacja: Bielsko-Biała

Re: znowu zawory

Postautor: greko87 » 2011-10-31 16:35

za następne 7 ktoś może znowu szukać czegoś na temat zaworów , np tak jak ja dzisiaj . więc twoja aluzja....
hm......

mikolaj
Posty: 339
Rejestracja: 2004-03-17 11:38
Samochód: brak
Lokalizacja: Kowale

Re: znowu zawory

Postautor: mikolaj » 2011-10-31 17:06

... jeżeli o mnie chodzi to to pozytywne - jakby nie było to sam tutaj z 5 lat nie zaglądałem a mimo, że Probalka już nie posiadam to z sentymentem na forum czasami zerknę poczytać nieśmiało na przykład o tym ja mi zawory stukały... mało aktywny temat świadczy tylko o tym jak rzadko dany problem występuje...
zatem dobra rada ode mnie - "kto smaruje to jedzie"
pozdrawiam użytkowników nie śmiecąc już więcej...
91 2.2 GT

męzczyzna zrobi wszystko żeby przespać się z kobietą! kobieta zrobi wszystko żeby dostac nowe buty

marcinzakieta
Posty: 11
Rejestracja: 2013-01-30 11:40

Re: znowu zawory

Postautor: marcinzakieta » 2013-02-16 10:27

przy I gen. jak i przy II zaworów sie nie ustawia. Ustawiane są hydraulicznie.


Wróć do „2.2 R4”