korek chłodnicy

Awatar użytkownika
philipe
Posty: 174
Rejestracja: 2004-05-31 10:43
Car: brak
Lokalizacja: Opole

korek chłodnicy

Post autor: philipe » 2007-09-12 14:51

Witam.
Kupiłem chłodnice i muszę do niej dokupić korek, w sklepie zapytali mnie pod jakie ciśnienie ma być, nie jestem w stanie tego sprawdzić bo miałem chłodnicę nieoryginalną i korek też...
Jakie ciśnienie powinien wytrzymywać korek chłodnicy w naszych probkach 0,9 czy 1,1 bara?
Obrazek Obrazek Obrazek
89r. 2.2 GT (I) USA

Awatar użytkownika
davidlive
Posty: 2846
Rejestracja: 2006-07-30 13:29
Car: brak
Gallery: viewtopic.php?t=10466
Lokalizacja: Polaniec
Kontakt:

Post autor: davidlive » 2007-09-12 15:33

0.9

pozdro
BYŁ - PROBE 2.2GT 90'(najlepiej wyposażony
probek w klubie)
Jest AUDI a4 b7 1.8TQ 350ps

Awatar użytkownika
piotrek
Posty: 793
Rejestracja: 2004-06-22 18:33
Car: brak
Lokalizacja: Zabrze

Post autor: piotrek » 2007-09-13 01:12

D 30004 Jc gw862 1,1 k
taki korek będzie dobry

Awatar użytkownika
philipe
Posty: 174
Rejestracja: 2004-05-31 10:43
Car: brak
Lokalizacja: Opole

Post autor: philipe » 2007-09-14 15:04

dzięki, ale dalej żyję w niepewności bo jedna propozycja to 0,9 a druga 1,1- czyli jak powinno być?
Obrazek Obrazek Obrazek
89r. 2.2 GT (I) USA

Awatar użytkownika
piotrek
Posty: 793
Rejestracja: 2004-06-22 18:33
Car: brak
Lokalizacja: Zabrze

Post autor: piotrek » 2007-09-14 21:05

Na korku chłodnicy którym podałem namiary jężdzę jakieś 2 lata
jakbym nie używał tego korka to bym ci go nie proponował :wink:

Awatar użytkownika
Sqad
Posty: 4078
Rejestracja: 2005-08-11 15:35
Car: Mazda RX8 Renesis '06
Gallery: viewtopic.php?t=6231
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Post autor: Sqad » 2007-09-14 22:00

Pasuje i działa od tico bodaj

Awatar użytkownika
philipe
Posty: 174
Rejestracja: 2004-05-31 10:43
Car: brak
Lokalizacja: Opole

Post autor: philipe » 2007-09-20 07:54

piotrek pisze:D 30004 Jc gw862 1,1 k
taki korek będzie dobry
korek pasuje i dobrze trzyma...
dzięki...
Obrazek Obrazek Obrazek
89r. 2.2 GT (I) USA

Awatar użytkownika
Tomo
Posty: 97
Rejestracja: 2005-07-12 23:36
Gallery: viewtopic.php?t=7365
Lokalizacja: Warszawa

Post autor: Tomo » 2007-09-20 17:25

Sqad pisze:Pasuje i działa od tico bodaj
Dokładnie :twisted: :P
ObrazekObrazekObrazek

ODPOWIEDZ

Wróć do „2.2 R4 Turbo”