Przepływomierz

Awatar użytkownika
MajinSky
Posty: 92
Rejestracja: 2013-01-26 01:30
Car: Ford Probe II 2.0 16v '94 // Ford Probe 2.5 v6 '93
Gallery: viewtopic.php?t=23077
Lokalizacja: Kłodzko

Przepływomierz

Post autor: MajinSky » 2014-06-19 17:34

Witam serdecznie nie znalazłem podobnego tematu...

Ford Probe II 2.0 16v gaz

Witam od samego początku mam w autku mało mocy.

i moje pytanie brzmi czy na gazie powinienem czuć różnice gdy mam podpięty przepływomierz niż gdy nie mam ?

Bo ogółem raz odpiołem go żeby sprawdzić co się stanie i autko przejechało 20 km tak samo jak gdyby był podpięty

dodam ze u mnie wygląda to tak bo mam stożek i do stozka tez cos idzie... zdjecie w zalączniku
Załączniki
CAM00282_PerfectlyClear_0002.jpg
TAKTOWYGLADA

Awatar użytkownika
batigol67
Posty: 694
Rejestracja: 2012-10-19 07:35
Car: Ford Probe 2.5
Gallery: viewtopic.php?t=21849

Re: Przepływomierz

Post autor: batigol67 » 2014-06-19 21:34

nie czuc różnicy.tak samo jezdzi z jak i bez

Awatar użytkownika
MajinSky
Posty: 92
Rejestracja: 2013-01-26 01:30
Car: Ford Probe II 2.0 16v '94 // Ford Probe 2.5 v6 '93
Gallery: viewtopic.php?t=23077
Lokalizacja: Kłodzko

Re: Przepływomierz

Post autor: MajinSky » 2014-06-20 10:01

Dzięki ;) czyli przepływomierz ma znaczenie tylko na bezynie tak ? ;)

waldii
Posty: 204
Rejestracja: 2012-05-04 21:48
Car: mazda 323f BA KL-ZEX
Lokalizacja: Gdańsk

Re: Przepływomierz

Post autor: waldii » 2014-06-20 11:50

I na sekwencyjnym gazie

Awatar użytkownika
batigol67
Posty: 694
Rejestracja: 2012-10-19 07:35
Car: Ford Probe 2.5
Gallery: viewtopic.php?t=21849

Re: Przepływomierz

Post autor: batigol67 » 2014-06-21 16:34

-- oryginalny post 2014-06-21 16:33 --

On ma zwykły gaz.

-- dodano 2014-06-21 16:34 --
MajinSky pisze:Dzięki ;) czyli przepływomierz ma znaczenie tylko na bezynie tak ? ;)
W twoim przypadku tak.

Awatar użytkownika
Kocureq
Klubowicz
Posty: 10501
Rejestracja: 2006-03-21 21:35
Car: Probe 1995 2,5 turbo; Audi S6 2003 4,2
Gallery: viewtopic.php?t=10333
Lokalizacja: Warszawa
Kontakt:

Re: Przepływomierz

Post autor: Kocureq » 2014-06-23 07:53

Mało mocy może być przez ten stożek, łyka ciepłe powietrze spod maski. Lepszy już dolot fabryczny, albo stożek puszczony w dół

Awatar użytkownika
batigol67
Posty: 694
Rejestracja: 2012-10-19 07:35
Car: Ford Probe 2.5
Gallery: viewtopic.php?t=21849

Re: Przepływomierz

Post autor: batigol67 » 2014-06-23 20:18

Dokładnie przez to bierze mu ciepłe powietrze tylko.Tak jest jak sie robi a nie wie co ;)

ODPOWIEDZ

Wróć do „2.0 R4 FS”