Przeciez koszty byly podawane wczesniej

Wczoraj dzwonilem do chlopaka. Od mojej ostatniej z nim rozmowy on sie w temacie nieco orientowal.
Przy takiej ilosci chetnych jak mamy teraz pewnie by sie dalo koszty zamknac w 140zl. bez inwertera. Gdyby bylo wiecej ludzi pewnie byloby taniej. W sumie on takie ceny ma od 10 sztuk z jednego wzoru ale powiedzial ze pewnie sie da przy 6 takie ceny zrobic.
Ja projektu nie zrobie bo nie umiem ktos moglby sie wykazac, juz kilka bylo wrzucanych ale jednym sie podoba innym nie.
Dlatego mysle ze trzeba dac 2-3 wzory do glosowania, kazdy zaglosuje, wygra jeden wzor i pozniej albo sie podoba i biora wszyscy w takiej cenie albo kazdy zalatwia sam.
Ja nie zrobie tych zegarow bo nie umiem

wyslalem koledze te które mamy zeby sie okreslil moze on cos wymysli.
Poza tym nadal nie wiem czy w 2.0 i 2.5 sa takie same tarcze, to ma znaczenie duze bo jesli sa inne trzeba by robic inne sito i koszty rosna. Ale to tez do ugadania. Pierwsza sprawa projekt. Ktos ma chec i sie czuje na silach?
czas oczekiwania ok 1 tydzie na wykonanie tarcz.
pozdro.
EDIT: Ziomek od tarcz powiedział, że można podać fote z innej fury, która ma tarcze tak jak bysmy chcieli, wykombinuje się podobną.
Może jakieś nowe Audi
kiedyś widziałem taką wypasiona limo z pieknymi tarczami ale nie wiem co to bylo, bo nie mialo zadnych znaczków.