Ogolnie wnetrze Probe sprawia solidne wrazenie, jak w kosztujacych setki tys. $ aut GT.
100 post
radziłbym poczytać jakiś podrecznik psychologiczny - coś o traumie i zaraz potem o kompleksach (tekscik o calibrze i wielkosc napisu probe coś chyba sygnalizują)strober pisze:I to właśnie nazywam traumatycznymi przeżyciamiYaneeck pisze:coż - no właśnie o estetyce mówie - fatalne kolory (nieczarna czerń i zszarzała szarość), faktura ściery do podłogi i "przyjemność" w dotyku równa pumeksowi - miałem taką w poprzednich autach więc wiem...Do YaneeckJa nie mam skóry na fotelach i wcalę nie mam takich traumatycznych przeżyć jak Ty z tapicerką materiałową w Probku
![]()
Uważam że jest estetyczna,miła w dotyku i osobiście wolę ja od skóry z wielu względów!p.s.Widziałem raz w Probku z '93 tapicerkę i była ona faktycznie trochę zbyt szorstka w dotyku ale myśle że porównanie jej do szmaty to WIELKA przesada![]()
teksty w stylu "wole ją od skóry z wielu względów" są conajmniej zabawne... Gdyby były lepszy materiał od skóry na pokrycie siedzeń to wierz mi - używanoby go w luksusowych autach... Choć przyznam, że jasny welur w omedze C jest boski i wiele skórzanych tapicerek w tym ta z probe się do niego nieumywa...Grunt to być trendi i mieć skórkę
Nieee
![]()
Ty masz taką ładną skórkę co tak ładnie przylega
i jest cool!Tylko że fotele z tyłu masz ze skaju
![]()
![]()
Mój tekst w stylu"wole ją od skóry z wielu względów"jest moim osobistym odczuciem kolego, a śmieszne jest to co prezentujesz swoją postawą
![]()
No comments
po pierwsze - ani przez moment nie byłem agresywnystrober pisze:Drogi agresywny kolego!Takie fotele jak Twoje można sobie sprawić do 400zł ze szrotu więc nie rób z siebie króla szosUważaj żeby piesek sobie nie odpażył czegoś
![]()
Nie będę z Tobą więcej polemizował bo widze że nie warto
Samotny rycerzu
jak tak dalej pójdzie to naprawdę sam zostaniesz
Zastanów się
AMEN
można powiedzieć, że nie warta SKÓRKA wyprawkiGreg pisze:Panowie pokój....wydaje mi się, że prawda zawsze leży gdzieś pośrodku więc nie warto drzeć szat w obronie swoich racji
![]()
![]()
Pomóżmy Tomprobe żeby wyrobił swoje własne zdanie na temat wygody w probe, a nie przekonujmy go że na forum z byle błahego powodu (wybaczcie, ale Wasza ,,dyskusja" zaczęła się od pierdołki) wybuchają konflikty
Szczególnie z tyłu po lewej gdy kierowcą jest Qki G.Paulek pisze:Muszę powiedzieć, że w I siedzi mi się o wygodniej i jest więcej miejsca niż w II.