A zakręcił ci jeszcze po zgaszeniu?
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade nie mam ładowania
  nie mam ładowania 

) regulator ożył i dziala do dzisiaj:]
 ) regulator ożył i dziala do dzisiaj:]
 tylko wyciagnal z tamtad jeden kabel i powiedzial ze ta kostka co sie wtyka w alternator jest niepotrzebna. A prad wzbudzenia jak mówiłem musisz brac z innego miejsca niz ta oryginalna kostka!! napredzej jest z tej regulacji zawieszenia - ja tam podpielem sie pod czerwony kabel i dziala bez problemu wszystko!
  tylko wyciagnal z tamtad jeden kabel i powiedzial ze ta kostka co sie wtyka w alternator jest niepotrzebna. A prad wzbudzenia jak mówiłem musisz brac z innego miejsca niz ta oryginalna kostka!! napredzej jest z tej regulacji zawieszenia - ja tam podpielem sie pod czerwony kabel i dziala bez problemu wszystko! 
   tylko teraz na dodatek nawet kontrolki nie chca sie wlaczyc!! laski bez!! ale kurna przestalo dziadostwo ladowac znowu
  tylko teraz na dodatek nawet kontrolki nie chca sie wlaczyc!! laski bez!! ale kurna przestalo dziadostwo ladowac znowu  zauwazylem tylko ze dodatkowo zaczelo mi burczec w glosnikach ktore graja pod wzmakiem!! tzn taki swist sie pojawil w nich... a jeszcze kurna jedyny regulator jaki mieli dzisiaj u mnie w sklepie to taki polonezowski z 2 kablami: zolty i zielony oczywiscie nieopisane
  zauwazylem tylko ze dodatkowo zaczelo mi burczec w glosnikach ktore graja pod wzmakiem!! tzn taki swist sie pojawil w nich... a jeszcze kurna jedyny regulator jaki mieli dzisiaj u mnie w sklepie to taki polonezowski z 2 kablami: zolty i zielony oczywiscie nieopisane  zalozylem ten regulator a ten dalej nie laduje!!
  zalozylem ten regulator a ten dalej nie laduje!!  tzn jak podlacze regulator to slychac ze alternator niby dziala bo takie specyficzny wtedy ma dzwiek, ale nie laduje nic!!
 tzn jak podlacze regulator to slychac ze alternator niby dziala bo takie specyficzny wtedy ma dzwiek, ale nie laduje nic!!  ja mam juz czasem dosc tego samochodu
  ja mam juz czasem dosc tego samochodu  czy nie moze byc jak w innym samochodzie??!! kupujesz regulator za 20-50zl, zakladasz go i chodzi wszystko??!!
  czy nie moze byc jak w innym samochodzie??!! kupujesz regulator za 20-50zl, zakladasz go i chodzi wszystko??!! 

http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic ... ziom*+olej*
 http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic ... ziom*+olej* wrzuciłem jedynkę, szrpnąłem do przodu z 15cm i zgasła. Jakieś pomysły?
  wrzuciłem jedynkę, szrpnąłem do przodu z 15cm i zgasła. Jakieś pomysły? Zachowanie tej kontrolki wskazuje na ewidentny brak oleju ( tzn. tak jakby było go poniżej dopuszczalnego poziomu przy ktorym włącza sie ta kontrolka ) ale on zawsze jest. Sam już nie wiem co jest tego przyczyną - może kupić nowy czujnik? Bo to chyba ten co jest w misce?
  Zachowanie tej kontrolki wskazuje na ewidentny brak oleju ( tzn. tak jakby było go poniżej dopuszczalnego poziomu przy ktorym włącza sie ta kontrolka ) ale on zawsze jest. Sam już nie wiem co jest tego przyczyną - może kupić nowy czujnik? Bo to chyba ten co jest w misce? Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade