Ale są powody dlaczego żaden element nie ma homologacji i napisałem o tym wyżej. To ładnie wygląda ale nie świeci.
Nie no oczywiście - przecież paintemLukas007 pisze:Zdjęcia były standardowo przerabiane z RAW na jPEG w podstawowym programie graficznym, żaden program typu Photoshopa nie został użyty.
Ale w tym cronosie masz oryginalne soczewki no nie ?? a one się chyba trochę różnią od tych soczewek w probe...Lukas007 pisze: Xenony, które mam założone w mazdzie również nie są legalne, a wcale nikogo nie oślepiają, mało tego - podnoszą moje bezpieczeństwo na drodze.
... odnoszą się do ostatnio wykonanych zdjęć. Poza tym samo usunięcie koloru z danych kanałów (blue, cyian...) nie sprawia, że lakier wygląda lepiej. Jeżeli bardzo cie bolą moje zdjęcia, bądź też miałeś w przeszłości przykre doświadczenia z Paintem, lub Photoshopem, możesz śmiało kulturalnie poproście o zdjęcie bez jakiejkolwiek obróbki graficznej, nawet w rozdzielczości 4952x3056 - serio, chętnie Ci prześlę, ba - mogę nawet wstawić je tu w pełnym rozmiarzeZdjęcia były standardowo przerabiane z RAW na jPEG w podstawowym programie graficznym, żaden program typu Photoshopa nie został użyty.
To nie cronos... ale masz rację soczewka jest inna i bardzo dobrze spełnia swoją funkcję.Ale w tym cronosie masz oryginalne soczewki no nie ?? a one się chyba trochę różnią od tych soczewek w probe...
To albo ... albo . Teraz juz nie mam pytań . Lakier jest jak nowy albo nowyLukas007 pisze:TYGRYSEX , Akurat to zdjęcie które podałeś było przerabianie w Photoshopie. Te słowa:Zdjęcia były standardowo przerabiane z RAW na jPEG w podstawowym programie graficznym, żaden program typu Photoshopa nie został użyty..
Próbuj dalej, kiedyś się udaLukas007 pisze:Trzy próby przyspieszenia 0-60mph by G-TECH Pro SS
A idzie zima... Ktoś kiedyś pisał że Night Breaker'y często się palą jeżeli w bardzo niskiej temperaturze zostaną zapalone. Dziwnie to brzmi, bo wychodziło by na to, że w zimę nie można ich zapalać, ale kilku użytkowników miało taki problem, że żarówki zaraz po zapaleniu w minusowej temperaturze potrafiły strzelić. Oby Tobie się takie coś nie przytrafiło, bo te żarówki nie są takie najtańszeLukas007 pisze:Eksperyment z chińskimi xenonami zakończył się zakupem nowych lamp (zamienniki oczywiście), oraz żarówek OSRAM Night Breaker