to prawda jak malowałem swoje bydle to blendę zrobiłem sam w 93' trochę to inaczej wyglądało, ale podoba mi sie to że Pajda tak jak i ja kilka lat temu robiłem samochód pod siebie nie pod publikę, mnie znów jechali za deskę do prasowania na klapie, ale przeżyłem hehe, ale pojechałeś z ta blendą po bandzie hehe
"A i nie każda blenda jest zamalowana Krzys24v do swojego probe odlewał z żywicy ..."
Kolor jest z palety Focusa RS
kiedyś 2,5 teraz 2,0 w przyszłości znów będzie 2,5(mam ogromną nadzieję) To stare marzenia bo teraz jest 24V!!
Był Niebieski MQ '93 2.5
Jest Czerwony HL '95 2.0
Jest Fioletowy JJ '97 2.5
a ja zrobiłem turbocharger z wiatraka od odkurzacza, 150km od razu na hamowni pokazało hehehe, dobija do 2 bar a jak mam dobry dzień to i do 3-ego jeszcze dojdę:), rury dałem 100 PCV bo 70 się dławił, zamiast fmu mam hydrant, mam jeszcze nitro, 5l w promocji kupiłem w tesco, sprzęgło mam od stara w bagażniku, zamiast stożka zrobiłem stolec taki nawet dosyć duży(po kebabie). spala mi nie wiele bo wiecznie stoi w garażu, zrobiłem mu śpiocha ale maski na dachu mam zbiornik jak w parowozie na wode tylko ze tu na olej hehe
sori ale nie mogłem sie powstrzymać
PS: FMU dzisiaj zamówione
kiedyś 2,5 teraz 2,0 w przyszłości znów będzie 2,5(mam ogromną nadzieję) To stare marzenia bo teraz jest 24V!!
Był Niebieski MQ '93 2.5
Jest Czerwony HL '95 2.0
relacja: idzie jak burza, normalnie jak odrzutowiec( w sensie smoga z tyłuheheh) kapcie pali(zbieżność niedomaga) i ten gwizd turbochargera, aż PCV się topi jak ponad 250 jadę intercoolera brak bo ja dbam o moje bejbe żeby mu nie było zimno zimą, filmik mogę nakręcić ale świst turba i speed !! po prostu nie ma takiej kamery co by to ogarneła
Był Niebieski MQ '93 2.5
Jest Czerwony HL '95 2.0
Właśnie nie miałem blowa ehhe turbinka zatarta ale kupiłem ją na próbę za 200zł też jej mówie papa Teraz mam porządną upatrzoną
Dokupie bova i wtedy już na 0,45-0,5 pójdzie choć i tak to mi styka normalnie czuć że to wgniata może nawet zostane przy 0,3
Dodam że ten filmik jest bez zmian w układzie paliwowym