Bardzo proszę aby każdy posiadacz tego cudeńka (podliżę się

Pozdrawiam
Nie porównuję tutaj SC do Proba. Przytoczyłem to tylko dla przykładu, co mnie akurat w tym włoskim wynalazku denerwuje (w ogóle całe to auto mnie denerwuje: mam 188 cm wzrostu więc podróż nie wygląda zbyt interesująco, gołe blachy, brak zamka w klapie bagażnika i dużo takich, ale nie o to mi chodzi) i czy np. nie wystepuje coś takiego w Fordziku, np. masz problemy z zajęciem pozycji za kierownicą, nie możesz ułożyć wygodnie lewej stopy w czasie dłuższej jazdy itp.OLEY pisze: Sorki,ale jakie seicento,co Ty tu porównujesz???
Jak się ma 210 to jeździ się super ale pewnie gorzej z wsiadaniem / wysiadaniem. Z obu powodów (z przewagą pierwszego) kumpel nie chciał wysiadaćMaciucha. pisze:Jeździ się za...ścieJak nie masz 210cm to narzekał nie będziesz. Mój kumpel ma 210 i nie narzekał, bardzo mu się spodobało i wysiadać nie chciał
![]()
![]()
No szczególnie na początku. Zanim nauczyłem sie że pas zawsze musi być pierwszy to kilka guzów sobie nabiłe, hehe.Czasami wkurza mnie,że wysiadając,uderzam głową w zaczep od pasa
Yaneeck pisze:obicia foteli w wersji standardowej to jakaś koszmarna kapa o strukturze szmaty do podłogi..
I tu nalezy sie uklan do I gen. z jej najlepszego rocznika tj. 89. Moja jedyneczka kipi cala welurem.No i fotele - w obecnej wersji mam skóre i jest okej, ale wczesniej miałem wersje bez skór i pamiętam, że obicia foteli w wersji standardowej to jakaś koszmarna kapa o strukturze szmaty do podłogi - przydałby sie jakiś welur...
CZYM nie możesz? Ja tam bez problemu sięgam i do kolanka...Marcos pisze:WADA: Gdy wygodnie usiądę nie mogę dotknąć prawego kolana dziewczyny![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
coż - no właśnie o estetyce mówie - fatalne kolory (nieczarna czerń i zszarzała szarość), faktura ściery do podłogi i "przyjemność" w dotyku równa pumeksowi - miałem taką w poprzednich autach więc wiem...Do YaneeckJa nie mam skóry na fotelach i wcalę nie mam takich traumatycznych przeżyć jak Ty z tapicerką materiałową w Probku
![]()
Uważam że jest estetyczna,miła w dotyku i osobiście wolę ja od skóry z wielu względów!p.s.Widziałem raz w Probku z '93 tapicerkę i była ona faktycznie trochę zbyt szorstka w dotyku ale myśle że porównanie jej do szmaty to WIELKA przesada![]()
I to właśnie nazywam traumatycznymi przeżyciamiYaneeck pisze:coż - no właśnie o estetyce mówie - fatalne kolory (nieczarna czerń i zszarzała szarość), faktura ściery do podłogi i "przyjemność" w dotyku równa pumeksowi - miałem taką w poprzednich autach więc wiem...Do YaneeckJa nie mam skóry na fotelach i wcalę nie mam takich traumatycznych przeżyć jak Ty z tapicerką materiałową w Probku
![]()
Uważam że jest estetyczna,miła w dotyku i osobiście wolę ja od skóry z wielu względów!p.s.Widziałem raz w Probku z '93 tapicerkę i była ona faktycznie trochę zbyt szorstka w dotyku ale myśle że porównanie jej do szmaty to WIELKA przesada![]()
teksty w stylu "wole ją od skóry z wielu względów" są conajmniej zabawne... Gdyby były lepszy materiał od skóry na pokrycie siedzeń to wierz mi - używanoby go w luksusowych autach... Choć przyznam, że jasny welur w omedze C jest boski i wiele skórzanych tapicerek w tym ta z probe się do niego nieumywa...
Yaneeck pisze:coż - no właśnie o estetyce mówie - fatalne kolory (nieczarna czerń i zszarzała szarość), faktura ściery do podłogi i "przyjemność" w dotyku równa pumeksowi - miałem taką w poprzednich autach więc wiem...Do YaneeckJa nie mam skóry na fotelach i wcalę nie mam takich traumatycznych przeżyć jak Ty z tapicerką materiałową w Probku
![]()
teksty w stylu "wole ją od skóry z wielu względów" są conajmniej zabawne... Gdyby były lepszy materiał od skóry na pokrycie siedzeń to wierz mi - używanoby go w luksusowych autach... Choć przyznam, że jasny welur w omedze C jest boski i wiele skórzanych tapicerek w tym ta z probe się do niego nieumywa...