Najbardziej mi pasuje z tego zielonego. Ma ktoś namiary na taki wlot. Wszędzie tylko te imitacje EVO, F50 itp. a wlotów do wpuszczenia w masce nie widze.

Mav
 Mav 
 teraz Duke go ujezdza
 teraz Duke go ujezdza

Myśle sam więc kombinować z kumplem, chyba że znacie jakiegoś blacharza który zrobi to dość tanio.
 Myśle sam więc kombinować z kumplem, chyba że znacie jakiegoś blacharza który zrobi to dość tanio.Czyli waszym celem jest schlodzenie z wierzchu kolektora ssácego, co mialoby pomóc schlodzic zassane powietrze wewnátrz kolektoraDrzymek pisze:Lisiu, widzę że jedziemy tą samą drogą...Lisiu pisze:ja swój wlot umiejscowie tak żeby chłodne powietrze wlatywało na kolektor ssący więc coś mi on da

500zl z pomalowaniem to uczciwa cena. Tzn. moze nieuczciwa ale u mnie jakbym chcial u blacharza jakiegos robic to wszyscy krzyczeli mi 400-500zl.Dee Jay pisze:Rav, Lisiu wy będziecie robić te wloty sami czy dajecie do blacharza???
Mnie dziś jeden blacharz powiedział że nie zrobi takiego wlotu a drugi że zrobi za 500zł [ co w połączeniu z kupnem maski i lakierowaniem to chora cena]Myśle sam więc kombinować z kumplem, chyba że znacie jakiegoś blacharza który zrobi to dość tanio.
 to stwierdzenie "Rav" to bylo chyba do mnie... Prawda
 to stwierdzenie "Rav" to bylo chyba do mnie... Prawda  Czeski blad Ci sie wdarl
 Czeski blad Ci sie wdarl  
  Znasz dobrze ulozenie elementow w V6. I jak dobrze wiesz z takim wlotem raczej niemozliwe jest "podlaczenie" go pod dolot powietrza, poniewaz byloby od cholery roboty o ile w ogole to jest wykonalne. Dla mnie poza elementem stylizacyjnym ma to sluzyc wlasnie do schladzania kolektora ssacego. Przynajmniej teraz mam takie plany. W trakce roboty wyjdzie do czego bedzie mozna wykorzystac to dodatkowe powietrze.
 Znasz dobrze ulozenie elementow w V6. I jak dobrze wiesz z takim wlotem raczej niemozliwe jest "podlaczenie" go pod dolot powietrza, poniewaz byloby od cholery roboty o ile w ogole to jest wykonalne. Dla mnie poza elementem stylizacyjnym ma to sluzyc wlasnie do schladzania kolektora ssacego. Przynajmniej teraz mam takie plany. W trakce roboty wyjdzie do czego bedzie mozna wykorzystac to dodatkowe powietrze. Mav
 Mav 
 teraz Duke go ujezdza
 teraz Duke go ujezdza
 ale pewnie przez to że piłem wareczke przeglądając forum.
 ale pewnie przez to że piłem wareczke przeglądając forum.   
  Tak więc też będe sam eksperymentował, ale na razie czekam na moje 3 tyg urlopu by zająć się spokojnie autem.
 Tak więc też będe sam eksperymentował, ale na razie czekam na moje 3 tyg urlopu by zająć się spokojnie autem.  
Sorki za offa , prosze tylko o jedna krótká odpowiedz , co to za sá za felgi ??