stacyjka

Awatar użytkownika
Lisiu
Klubowicz
Posty: 3607
Rejestracja: 2005-04-05 17:40
Car: Corvette C4 LT1
Gallery: viewtopic.php?t=6117
Lokalizacja: Sieraków

Post autor: Lisiu » 2008-03-27 20:08

Pelot, wiesiek po prosty składał wnętrze kiedy jeszcze farba na plastikach nie wyschła i dla tego wszystko trzyma"na chama" :lol: bo się posklejało :lol:
EX:Probe 2.2 GT red perla
EX: Firebird 3.1 white
EX: W140 Coupe 6.0 black/red perla
Jest: Trans AM 5.0 black w trakcie odbudowy...

Awatar użytkownika
Pelot
Posty: 4618
Rejestracja: 2004-11-02 21:33
Car: F4
Gallery: viewtopic.php?t=5515
Lokalizacja: Wars i Sawa

Post autor: Pelot » 2008-03-27 20:17

aaa zapomniałem że wieska kokpit jest malowany... faktycznie jak pomalowałeś popielniczke to na pewno sie trzyma :!:
Obrazek

Awatar użytkownika
wargawiesiek
Posty: 368
Rejestracja: 2007-01-19 19:46
Gallery: viewtopic.php?t=11379
Lokalizacja: Iłowo-Osada

Post autor: wargawiesiek » 2008-03-28 07:07

hehe. składałem na sucho, tylko jeszcze jest przykręcone że tak łatwo nie wyjdzie.
banofilia- zboczenie występujące u modów i adminów, objawiające się odczuwaniem rozkoszy podczas wyrzucania użytkowników lub ich postów

Awatar użytkownika
Drzymek
Posty: 4382
Rejestracja: 2004-12-30 20:21
Car: Probe GT 92
Gallery: viewtopic.php?t=5501
Lokalizacja: Nowy Sącz

Post autor: Drzymek » 2008-03-28 08:28

Wiesiu, mógłbyś zapodać jakieś fotki? PLEASE :1111_worthy:
BEAUTY...POWER...SOUL...

Awatar użytkownika
Pelot
Posty: 4618
Rejestracja: 2004-11-02 21:33
Car: F4
Gallery: viewtopic.php?t=5515
Lokalizacja: Wars i Sawa

Post autor: Pelot » 2008-03-28 11:52

wargawiesiek pisze:hehe. składałem na sucho, tylko jeszcze jest przykręcone że tak łatwo nie wyjdzie.
facet jak podczas kradzieży samochodu zrywają blokade kierownicy bez problemu, to myślisz że z twoja popielniczką będzie większy :lol:
Obrazek

Awatar użytkownika
black_martines
Klubowicz
Posty: 1217
Rejestracja: 2006-11-27 08:39
Car: czołg w wersji sport
Gallery: viewtopic.php?t=13292
Lokalizacja: Gdzieś W Polsce

Post autor: black_martines » 2008-03-28 17:43

koniec dywagacji. jak dotoczy się na zlot to robimy konkurs kto najszybciej nim odjedzie. piszę się pierwszy....
Moją najulubieńszą złośliwością i sztuczką jest to, że moje milczenie umie się nie zdradzać milczeniem.

Awatar użytkownika
Robert
Posty: 12613
Rejestracja: 2004-10-21 19:12
Car: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
Gallery: viewtopic.php?t=6900
Lokalizacja: Leszno (maz)
Kontakt:

Post autor: Robert » 2008-08-20 18:11

bart11 pisze:Witam jak w temacie (było "wymiana bebenka stacyjki") zaciela mi sie stacyjka w zaden sposob nie moge jej przekrecic kluczykiem .Napewno trzeba wymienic bebenek stacyjki lub cala stacyjke ale jak to zrobic szukalem opcja "szukaj " ale nic nie znalazlem a w instrukcji jest niewiele na ten temat .Samochod stoi w nieciekawym miejscu i mam klopot ,moze juz ktos ju to przerabial
I czy to nie pomoże: :arrow: http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?t=1997 :?:
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: :arrow: Lekcja 1 (bardzo krótka) i :arrow: Lekcja 2 (krótka)
Obrazek ObrazekObrazek'89 2.0 Turbo downgrade

Awatar użytkownika
bart11
Posty: 21
Rejestracja: 2005-02-28 14:21
Car: brak
Lokalizacja: Gdynia

Post autor: bart11 » 2008-08-23 00:05

Robert niewiele to pomoglo bo znalazlem ten temat opcja szukaj lecz nie dotyczyl mojego problemu.Uporalem sie z tym rozwalajac bebenek teraz szukam stacyjki

ODPOWIEDZ

Wróć do „2.2 R4”