1. Naskakuje nie naskakuje, czyli zwal jak zwal, ale jak po takich wywodach jakie sie tu toczyly widze pytanie "a co to jest indiglo?" no to wybacz, teraz sie okazuje ze wiesz co to jest (i slusznie bo bylo juz pisane, ze jest to folia elektroluminescencyjna o grubosci 0,5mm zasilana z inwertera - przetwornika napiecia na 110V - i z mozliwoscia wykorzystania istniejacej regulacji jasnosci podswietlenia, byly rowniez walkowane kwestie kolorow, elementow czarnych, bialych, wskazowek itd. itp.) wiec nie wiem czego brakuje ? Chcesz zeby rozpisac reakcje chemiczne jakie w niej zachodza?
2. Temat nie umarl tylko oczekuje na chwile wolnego czasu naszego dobrodzieja, ktory jest obecnie bardzo zajety (jak juz tez zreszta pisal), ale jak tylko bedzie mial wolna chwile to pomoze. Troche cierpliwosci i wyrozumialosci... no dobrze, moze troche wiecej tych obu.
3. Tak czy siak moze i nie wszyscy chca indiglo, ale poki co to jest temat o indiglo wiec niech nim zostanie, zanim dokoptujemy tu jeszcze przyciemniane szyby i zmiane podswietlenia przelacznikow. Natomiast jesli widzisz inna droge zrobienia indiglo to dowiedz sie jakis konkretow, albo zaproponuj zeby to zrobil ktos inny: cena, warunki, czas realizacji, dostepne kolory itd. itp. i wtedy bedzie mozna cos myslec czy warto sie przeniesc czy nadal czekamy.
I po 4. i najwazniejsze nie chodzi o to, ze Cie "nie lubie" bo wcale tak nie jest, tylko zobrazuje Ci to inaczej: piszesz z ludzmi kilkanascie stron o np. wymianie opon i nagle ktos wyskakuje z pytaniem: "co to sa w sumie te opony?" Wiec nie obrazaj sie tylko postaraj zrozumiec. Mysle, ze teraz juz wszystko powinno byc jasne, a jesli masz inne zdanie na ten temat to zapraszam na pw co by nie powielac rzeczy, ktore juz byly, a zajac sie konstruktywnym rozwiazywaniem problemu. Przy okazji tu musze sie przyznac, ze sam tez nie mam na to czasu ze wzgledu na koniec studiow i jeszcze inne wazniejsze sprawy jakie wynikly, wiec za wszelkie zaniedbania z mojej strony wszystkich