Nie zaprzeczam ale nie pasował wogóle do deski proba.Qki G pisze:Dee Jay- sprzed sony był lepiej spasowany, niż ta navi z A8

CZAS POKAZE TA NAVI JEST ZADURZA WIEM O TYM I CIEZKO JA W P[ASOWAC ALE JAK SIE WYMAUJE I POSKLADA POWINNA WYGLADAC CALKIEM CALKIEM
  CZAS POKAZE TA NAVI JEST ZADURZA WIEM O TYM I CIEZKO JA W P[ASOWAC ALE JAK SIE WYMAUJE I POSKLADA POWINNA WYGLADAC CALKIEM CALKIEM

pozdrO DLA wszytkich fanów tUnInGu
  pozdrO DLA wszytkich fanów tUnInGu  

niestety i czeba walczyc o semstr ale jak tylko troche sie uspokoja te examiny
 niestety i czeba walczyc o semstr ale jak tylko troche sie uspokoja te examiny I bedzie GICIOR jak skoncze duze dluzszy podlokietnik i w podlokietniku bedzie Radio Cb i maly schoweczek na CD
 I bedzie GICIOR jak skoncze duze dluzszy podlokietnik i w podlokietniku bedzie Radio Cb i maly schoweczek na CD

Jaką nawigację?Wuax pisze:Nawigację na chama przykleiłem ssawką do przedniej szyby i też działa
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d1b ... 7e3c5.html

Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade 
  )
  )

ja mam podobny tylko ide wzkazniki
 ja mam podobny tylko ide wzkazniki 

wraweruj sobie krzyzyk na kokpicei od strony pasarzera

WAŻNE gdzie zamocować sterownik KLIMY i nawiewów kto ma jekies sesowne rozwiązanie
  WAŻNE gdzie zamocować sterownik KLIMY i nawiewów kto ma jekies sesowne rozwiązanie 

thebestcars pisze:ja tam lubie kontrasty
Srebny z czernia mi sie podoba nie lubie zbyt czarnych wnetrz ale jak wiadomo wszytko kwestia Gustu a o gustach sie nie dyskutuje
Wuax fajny słupeczekja mam podobny tylko ide wzkazniki
a jeżeli chodzi o navi to nie zkładaj róznaca

czemu ta sesja jest już by kopicik tkneło zycie a takto marznie w grażu
a jescze jedno pytanie
JA mam juz swoje ale może wy macie lepsze POPOCY ??

Jak cie to tak bardzo rajcuje
  Jak cie to tak bardzo rajcuje 
 odlewnictwo i obróbke metali
 odlewnictwo i obróbke metali  mam wiedziec inne rzeczy
 mam wiedziec inne rzeczy  

no i rzeczywiscie , juz jako inzynier , , nie bedziesz juz potrzebowal niczego , poza pewnymi wiadomosciami z obróbki matalithebestcars pisze:
wiec mnie to wal..............mam wiedziec inne rzeczy

Cześć Tykwa !TYKWA pisze:no i rzeczywiscie , juz jako inzynier , , nie bedziesz juz potrzebowal niczego , poza pewnymi wiadomosciami z obróbki matalithebestcars pisze:
wiec mnie to wal..............mam wiedziec inne rzeczy

czepilem sie Twojego kontrastowego sposobu pisowni, sadzac ze zmotywuje Cie to do pewnego wysilku poprawnego pisania i nie mysle tu o zasadach ortografii, ale o podstawach budowania slów.
Ale widac mylilem sie, szkoda bo to tylko swiadczy o braku szacunku z Twojej strony, do osób czytajácych czyli Nas wszystkich i obys trafil kiedys na podobnego sobie i odczul to na wlasnej skórze
 ... Już wkrótce gdy będzie metalurgiem - takim "całą gębą" (z tytuami) to dopiero nam pokaże "nowomowe"
 ... Już wkrótce gdy będzie metalurgiem - takim "całą gębą" (z tytuami) to dopiero nam pokaże "nowomowe"  

... Póki co Jego wyrób/oby np :
 ... Póki co Jego wyrób/oby np :  
    chyba właśnie to zapewniło im sławę i kasę
  chyba właśnie to zapewniło im sławę i kasę  
   ) pewnie stąd natchnienie
  ) pewnie stąd natchnienie  

cacek pisze:Ludzie odczepcie się w końcu od thebestcarsa, to już nudne się robi

Rozgrzeszony pisze:To coś na tym zdjęciu to będzie podłokietnik?? Ile to będzie ważyć??
 Hmmmm ; to jeszcze nie jest "gotowiec" ?
 Hmmmm ; to jeszcze nie jest "gotowiec" ?  

Cacek !Cacek pisze:Ludzie odczepcie się w końcu od thebestcarsa Idea , to już nudne się robi
 Już więcej nie będę .
  Już więcej nie będę .
 No i macie jeden czysty
 No i macie jeden czysty