Pozdrawiam!
Wywaliłem ten czerwony kolor z całego postu.
Robert

I wtedy intercooler będzie rzeczywiście niezbędny
 I wtedy intercooler będzie rzeczywiście niezbędny  

pesymistaSqad pisze:zabije na pewno.2.5 V6 pisze: A mógłbyś mi powiedzieć jaki jest mniej więcej koszt takiej "imprezy" z turbo?? I czy to mi mojej V-ki nie zabije?

...smierc to naturalna czesc zycia!
 ...smierc to naturalna czesc zycia!  

Tak, super pomysłLipex pisze:Plan jest taki. Moj znajomy skonstrułowal by małą "chłodziarke". Rurki z freonem pociągnelibyśmy przed intercoolerem a najlepiej tak aby go dotykały. W taki sposób wydajność chlodzenia powinna znaczni wzrosnąc. Co o tym myślicie??
 Ja bym to jeszcze wykorzystał w innym celu i poprowadził przez kabinę, może bagażnik i zrobił sobie lodówkę
  Ja bym to jeszcze wykorzystał w innym celu i poprowadził przez kabinę, może bagażnik i zrobił sobie lodówkę 

Ford Probe 2.0 '94r.
Ford Probe 2.0 '94r. z jakiego silnika? bo jak ja dzwoniłedo do gościa to i podał że sam rdzeń chłodzący ma prawie 70 cm szerokosci, do tego plastiki po 10 na strone..Bogdan9999 pisze:Ja intercooler mam z mercedesa sprintera i jest taki
Jak sie wykuruje to wkleję fotki to wszyscy zobacza jak to pasuje itd.
 Fotki mojego na dniach zapodam narazie grypa mnie dobija do końca
 Fotki mojego na dniach zapodam narazie grypa mnie dobija do końca  Dałem za niego 200 zł i na aukcji pisało ze od sprintera z 2007 roku ale ja w to do końca tak nie wierze
 Dałem za niego 200 zł i na aukcji pisało ze od sprintera z 2007 roku ale ja w to do końca tak nie wierze