No kurde i poco ja się odzywałem , zaraz się zaczną jatki

pozdro

Chłopie to jak Ty teraz jeździsz?davidlive pisze:
Mam u siebie płyn o temp. zamarzania 14 C

W wątku, do którego dawałem odsyłacz, jest nie tylko kurek do spuszczania chłodziwa, ale również dyskusja o mieszaniu koncentratu z "czymś, co kiedyś zapewne było płynem" w chłodnicydavidlive pisze:Mam u siebie płyn o temp. zamarzania 14 C i myslałem żeby koncentratu dolac , jak myslicie .
Robert pisze:http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?t=6208
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade ) tak
 ) tak     

trochę o niego nie dbano
   trochę o niego nie dbano  

Kilka porad dla nowego użytkownika !
 Kilka porad dla nowego użytkownika ! 

vegeta pisze:wlałem petryqo ale mało tak ze szklankę i trochę do zbiorniczka
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade mogę powiedzieć że płyn pięknie schodzi poprzez kurek w dolnej części chłodnicy (oczywiście jak się odkręci korek wlewu płynu), i schodzi go trochę ponad 8 litrów. Dodatkowo z węża dolnego po wysunięciu go z chłodnicy i wyciśnięciu schodzi jakieś pół litra na oko (bo już nie łapałem).
 mogę powiedzieć że płyn pięknie schodzi poprzez kurek w dolnej części chłodnicy (oczywiście jak się odkręci korek wlewu płynu), i schodzi go trochę ponad 8 litrów. Dodatkowo z węża dolnego po wysunięciu go z chłodnicy i wyciśnięciu schodzi jakieś pół litra na oko (bo już nie łapałem).
 Proszę o info
 Proszę o info Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgradeDo całego układu wchodzi 7 L chłodziwa.pusher1 pisze:Witam . Może mi ktoś powiedzieć ile wchodzi płynu do chłodnicy do I GT 92 rok?? .