szczególnie ceny i może numery katalogowe....
rozhuczały mi się przednie solidarnie i z lewej i z prawej....
a ceny w moim sklepie (~160pln) po prostu mnie zabijają... i to za jakieś nie wiem azja factory

Proponuję odwiedzić olsztyńskie centrum zaopatrzenia w części do wściekle czerwonych ProbeCynki pisze:No właśnie, jakieś pomysły?
Ja jednak bym obstawał za swoją wersją i przy przeliczeniu podawał dokładniejsze przybliżenia, bo można się oszukaćKosmo pisze:a wiec kolego twoje informacje troszeczke odbiegaja od własciwych wartosci.pozdrawiam
Kosmo pisze:przetoczyłem wewnetrzna częśc piasty z 42mm na 40mm
A - przy okazji - gdyby ktoś szukał, to w FAQu są kody (5 producentów) i wymiary łożysk podane przez Maciuchę.kosmita pisze:Witam włąsnie mam zamiar wymienic tarcze i klocki przód i tył na nowe a co sie okazało musze jeszcze wymienić łożyska (choc nie szumia) to mechanik mi powiedział ze przy tego typu tarczach niezbedne jest nowe łożysko a to koszt kilku setek na wszystkie koła
Czy przy wymianie tarcz tez wymienialiscie łozyska, jakiej firmy polecacie i jakie sa przyblizone ceny?
migol pisze:LisiuLisiu pisze:niedaleko mnie jest hurtownia łożysk i w zeszłym roku kupiłem tam oryginalne japońskie ( tej samej firmy co były fabrycznie montowane w Probe) łożyska za 150 zł.
Do przodu czy do tylu? Za 1 sztuke czy 2?
Pozdrawiam
Tu są:pusher1 pisze:...nawet na allegro nie ma...