mam to zdjecie na kompie ale sciagnelem je z neta z jakiegos ogloszenia a tak ogolnie nie mam jeszcze probka ale planuje kupic i to tylko śliczna jedyneczkę 2.2 gt i nic innego juz od 10 lat jestem fanem probe(ogólnie moje dziecinstwo to motoryzacja przedewszystkim) i kupie tylko jedyneczke jak chcesz te fotki to daje gg 1227789 napisz:D
Skleiłem 2 razy (po raz pierwszy i OSTATNI) Robert
to auto co mam na miniaturce bylo w stargardzie eszczecinskim mialem jechac przed świetami ogladac go ale jakos tak wyszlo ze nie pojechalem a kasy teraz nie mam !!! moze i bym kupil tego Probka:D
A teraz to co ja mam u siebie Postanowiłem wzmocnić docisk bo żywotność spieka mnie nie przekonywała max 30 000km
A oto parę fotek jak to robiłem i co wyszło Miłego oglądania i nie komentować malowania tak chciałem i tak zrobiłem Wytrzymałość mojego sprzęgła szacuję na jakieś 400 KM. Jak złożę nowego probka do kupy to opiszę jak to sie sprawuje i jak pracuje. Pozdro
Witam dzisiaj skończyłem przerabiać część mojego układu paliwowego a dokładnie pompę A zrobiłem to tak:
Wydajność około 320 l/h koszt operacji 200 zł. Co o tym myślicie ? sam osobiście jestem bardzo ciekaw jak to będzie pracowało A wy jak tuningujecie uklad paliwowy ?? Pozdrawiam