Uwaga. Informuję, że z dniem 09.08.2024 Stowarzyszenie Ford Probe Klub Polska zostało zamknięte i przekształciło się w Ford Probe Klub Polska. W działaniu forum nic się nie zmieni.
CBR
- Pelot
- Samochód: F4
- Galeria: viewtopic.php?t=5515
Re: cbr900
Witam kolejnego zapaleńca od dwóch kółek jak i osiemnasteczek
- Robert
- Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
- Galeria: viewtopic.php?t=6900
- Kontakt:
Ero - czy cbr900 twierdzi, że piszesz bzdury? Nie. On napisał, że Kocureq bzdury pisze. I Kocureq nie zaprotestował, więc się zgadza.
O Tobie napisał, że je popierasz. Ale przecież dokładnie tak było: poparłeś wypowiedź Kocurqa! Więc rzeczywiście nie ma co się ciskać.
I trzecia kwestia: piszecie (piszemy) do nieznajomego jeszcze człowieka dość obcesowo.
Podchodzisz do kobiety na ulicy z tekstem "ależ pani brzydka"? "Jakie masz krzywe nogi"? "Jesteś głupia i masz wszy na pępku"?
Jak tak, to przepraszam - miałeś prawo się obrazić. Może należałoby przeanagramować Twoją ksywkę i zwracać się do Ciebie per SzczuKa - rzeczona Kazimiera pokrywa jakieś własne kompleksy, prowadząc w ten sposób teleturniej. Tego się nie karze - to się leczy.
Większość naszych dotychczasowych wypowiedzi przejawem najwyższej kultury raczej nie była, więc nie nazywajmy szamba perfumerią, że zacytuję Ojca Narodu (a przynajmniej Ojca licznej Rodziny).
BTW: Mam Ci napisać w Twojej galerii, że walony z każdej strony? Bo to akurat prawda - sam się chwalisz fotkami. Ty mi w mojej napiszesz, że mój był walony z każdej strony. Ja zaprotestuję, że nie z każdej, bo z tyłu nigdy (jeszcze) nie dostał i w ten sposób zaktualizujemy większość tutejszych galerii.
O Tobie napisał, że je popierasz. Ale przecież dokładnie tak było: poparłeś wypowiedź Kocurqa! Więc rzeczywiście nie ma co się ciskać.
I trzecia kwestia: piszecie (piszemy) do nieznajomego jeszcze człowieka dość obcesowo.
Podchodzisz do kobiety na ulicy z tekstem "ależ pani brzydka"? "Jakie masz krzywe nogi"? "Jesteś głupia i masz wszy na pępku"?
Jak tak, to przepraszam - miałeś prawo się obrazić. Może należałoby przeanagramować Twoją ksywkę i zwracać się do Ciebie per SzczuKa - rzeczona Kazimiera pokrywa jakieś własne kompleksy, prowadząc w ten sposób teleturniej. Tego się nie karze - to się leczy.
Większość naszych dotychczasowych wypowiedzi przejawem najwyższej kultury raczej nie była, więc nie nazywajmy szamba perfumerią, że zacytuję Ojca Narodu (a przynajmniej Ojca licznej Rodziny).
BTW: Mam Ci napisać w Twojej galerii, że walony z każdej strony? Bo to akurat prawda - sam się chwalisz fotkami. Ty mi w mojej napiszesz, że mój był walony z każdej strony. Ja zaprotestuję, że nie z każdej, bo z tyłu nigdy (jeszcze) nie dostał i w ten sposób zaktualizujemy większość tutejszych galerii.
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: Lekcja 1 (bardzo krótka) i Lekcja 2 (krótka)
'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade
- TYGRYSEX
- Samochód: JEEP GRAND CHEROKEE Limited 4.7 V8 USA
- Galeria: viewtopic.php?t=14841
Kolorek extra ! Felgi ładniutkie . Popraw te spasowanie elementów i będzie " gicior " .
Ładna sztuka !
Ładna sztuka !
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG
BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98
JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95
BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98
JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95
- Kocureq
- Klubowicz
- Samochód: Patrol Y60 1991, Audi A4 2023
- Galeria: viewtopic.php?t=10333
Nie, ale jak kobieta pokazuje się na podium "zobaczcie jaka jestem piękna", to już tak. A to chyba lepsza analogia.Robert pisze:Podchodzisz do kobiety na ulicy z tekstem "ależ pani brzydka"? "Jakie masz krzywe nogi"? "Jesteś głupia i masz wszy na pępku"?
- Robert
- Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
- Galeria: viewtopic.php?t=6900
- Kontakt:
Napisałeś Darii słowo, gdy brylowała na forum?
Nie
Nie
kocureq pisze:Na takie to się umówimy jak Fisza gdzieś wyjedzieDaria pisze:Ja myślałam o lodach domowych
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum: Lekcja 1 (bardzo krótka) i Lekcja 2 (krótka)
'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade
- CBR
- Samochód: No Probe
- Galeria: viewtopic.php?t=15220
Dzięki Specjalnie nie reagowałem na komenty Ero. Wiedziałem że źle przeczytał a mimo to wdaje się w bezsęsowne pyskówki które moim zdaniem nie powinny się tu pojawiać Więc dałem sobie spokój i nie przedłużałem tego. Pozdrawiam wszystkich i dziękuje za komentarze.Robert pisze:Ero - czy cbr900 twierdzi, że piszesz bzdury? Nie. On napisał, że Kocureq bzdury pisze. I Kocureq nie zaprotestował, więc się zgadza.
No Probe no problem. Ufff...
- Ero
- Galeria: viewtopic.php?t=12278
- Kontakt:
A ja dalej swoje bede :D:D nie wdawalem sie w zadne pyskowki ani w zadne wyzwiska napisalem ze masz zle spasowane elementy tylko.Nawet nie napisalem tego co kocur ze bite czy cos tylko ze zle spasowane a dostalem komentarz ze pisze niekulturalnie i chcialem sie dowiedziec co napisalem nie kulturalnego.Ale widac sie nie dowiem wiec wiecej pytal nie bede.
Co do Ciebie malpka to raczej akurat twoj post nie do tematu sie zgrywal.Jak Ci kocur napisal.Jak sie wstawia autko do galeri to treba sie liczyc z kazdym komentem a nie tylko z pozytywnymi.Choc moj byl jak najbardziej pozytywny
Co do Ciebie malpka to raczej akurat twoj post nie do tematu sie zgrywal.Jak Ci kocur napisal.Jak sie wstawia autko do galeri to treba sie liczyc z kazdym komentem a nie tylko z pozytywnymi.Choc moj byl jak najbardziej pozytywny
Bylo Probe jest Vectra B z silniczkiem 3.0xe V6
Cichopek nago szybko klikaj: http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic ... 53#p215153
Cichopek nago szybko klikaj: http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic ... 53#p215153
- Agusia
- Klubowicz
- Samochód: ProbekIIgen & ToyotaYaris prezentY od ukochanego OLEYKA
- Galeria: viewtopic.php?t=14778
A na miejscu niektórych modów,
to co niektórych "mądralaków"
przez te pyskówki to bym zbanowała
Chłopaczki wrzućcie na luz...
probek, jaki by nie był-ma moc
to co niektórych "mądralaków"
przez te pyskówki to bym zbanowała
Chłopaczki wrzućcie na luz...
probek, jaki by nie był-ma moc
- sziaba
- Samochód: Skoda Octavia Scout
- Galeria: viewtopic.php?t=13751
Witaj
Co do tego co pisał kocureq to .... jeżeli kupiłeś to auto http://probe.pr.funpic.de/treffen/greiz2004/index.html z niemcowni to niestety musisz mu przyznać 100% racje .... ,
byłem na tym zlocie i ......... rozmawiałem z ziomalkiem . Przywiózł probka na lawecie tym transitkiem w tle bo nie chciał uszkodzić "lakieru" po świeżym malowaniu i było to 2004.
Ale mooooooże to nie ten na tym zdjęciu tak dobrze nie widzę
Pozdrawiam
Ważne żeby się dobrze sprawował
Co do tego co pisał kocureq to .... jeżeli kupiłeś to auto http://probe.pr.funpic.de/treffen/greiz2004/index.html z niemcowni to niestety musisz mu przyznać 100% racje .... ,
byłem na tym zlocie i ......... rozmawiałem z ziomalkiem . Przywiózł probka na lawecie tym transitkiem w tle bo nie chciał uszkodzić "lakieru" po świeżym malowaniu i było to 2004.
Ale mooooooże to nie ten na tym zdjęciu tak dobrze nie widzę
Pozdrawiam
Ważne żeby się dobrze sprawował
Byl sobie Probe 2,5 V6 24v
Była sobie Mazda MX-5 NC
Jest Skoda Octavia Scout
Była sobie Mazda MX-5 NC
Jest Skoda Octavia Scout
- CBR
Jestem pewien na 99% że to mój. Dzięki za link Poznaje historie auta Ale co do walenia z obu stron to na pewno nie było takiej sytuacji. Może jakiś powierzchowny krasz po którym nie ma śladów. Jeszcze raz dzięki.
- Furious
- Samochód: brak
- Galeria: viewtopic.php?t=13950
Przecież zdecydowana większość Probe miała już za sobą przygodę z blacharzem wiec nie rozumiem po co te teksty typu: ch... bo bity i ma źle spasowane daszki, był spawany z 18 innych, a ta ćwiartka jest od transita.
Ero moim zdaniem CBR nie wyraził się o Tobie, że jesteś niekulturalny ani też Cię nie obraził. Po prostu stwierdził jak jest, a Ty niepotrzebnie się unosisz. W sposób spokojny przyjął też krytykę. Nie wyzwał nikogo tylko wyraził swoje zdanie na temat historii auta. Do tego nie napisał nigdzie: "Patrzcie jakie mam zaj...te auto. Zmieszajcie mnie z błotem tylko za to, że tylny zderzak jest milimetr za nisko".
Ja za to Ci powiem, żebyś wyrażał się troszkę "spokojniej" w stosunku do nowych osób. Nie każdy wie jaki jesteś i może zinterpretować Twoją wypowiedź jako, np. złośliwą i po prostu zrezygnuje z forum.
Może masz to gdzieś i chcesz, żeby tak było, ale to forum nie powinno odcinać się od świeżej krwi.
Ero moim zdaniem CBR nie wyraził się o Tobie, że jesteś niekulturalny ani też Cię nie obraził. Po prostu stwierdził jak jest, a Ty niepotrzebnie się unosisz. W sposób spokojny przyjął też krytykę. Nie wyzwał nikogo tylko wyraził swoje zdanie na temat historii auta. Do tego nie napisał nigdzie: "Patrzcie jakie mam zaj...te auto. Zmieszajcie mnie z błotem tylko za to, że tylny zderzak jest milimetr za nisko".
Ja za to Ci powiem, żebyś wyrażał się troszkę "spokojniej" w stosunku do nowych osób. Nie każdy wie jaki jesteś i może zinterpretować Twoją wypowiedź jako, np. złośliwą i po prostu zrezygnuje z forum.
Może masz to gdzieś i chcesz, żeby tak było, ale to forum nie powinno odcinać się od świeżej krwi.
Czarny Ford Probe (USA) II 2.5L V6 93r
Jeżeli nie podoba ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika
Jeżeli nie podoba ci się mój styl jazdy - zejdź z chodnika
- OLEY
- Klubowicz
- Samochód: I Gen 3.0 V6 Vulcan '90
Słuchajcie moi mili.
To, co napisałem wcześniej, może jeszcze raz zacytuję:
Czy rozumiecie?
Napisałem to, uprzedzając następne zajścia, do których powoli zmierzaliście.
Zobaczcie co się stało z galerią kolegi cbr900 przez Wasze stroszenie piórek.
I tak jest w wielu, wielu innych galeriach, a to chyba nie na tym ma polegać prawda?
To, co napisałem wcześniej, może jeszcze raz zacytuję:
Dotyczy wypowiedzi w galerii każdego forumowicza, a nie konkretnie tego topiku.OLEY pisze:I żeby było jasne!
Autor galerii musi się liczyć ze złymi komentarzami i ma prawo się nie zgadzać, ale to nie powód, żeby
prowokować do kłótni.
Komentujący mają prawo wyrażać swoją opinię, zarówno pozytywną, jak i negatywną, ale to też nie powód, aby obrażać właściciela pojazdu.
Czy rozumiecie?
Napisałem to, uprzedzając następne zajścia, do których powoli zmierzaliście.
Zobaczcie co się stało z galerią kolegi cbr900 przez Wasze stroszenie piórek.
I tak jest w wielu, wielu innych galeriach, a to chyba nie na tym ma polegać prawda?
[o]Piękno nie zna ceny.[/o]
- Ero
- Galeria: viewtopic.php?t=12278
- Kontakt:
Lol chyba wezme sie na sposob innych i przestane pisac cokolwiek bo jezeli czlowiek napisze ze elementy sa zle spasowane i pochwali za lakierek i felgi i to jest kom. odstraszajacy to wybaczcie.....
Bylo Probe jest Vectra B z silniczkiem 3.0xe V6
- CBR
Felgi są OK. Ale lakier prawdopodobnie pójdzie cały do wymianu Zaczyna złazić bezbarwny.
- K4mil
- Samochód: 1.8 mk3 VW Golf
- Galeria: viewtopic.php?t=15213
Moze da sie to jakos uratowac? Moze wystarczy to jakos spolerowac ten bezbarwny akryl (prawdopodobnie) i nalozyc nowy ale najlepiej to niech jakis lakiernik sie wypowie.
Był 2.2L Turbo 91' RED, 2.2L Turbo 91' BLACK
Jest niestety 1.8L Golf mk3 RED
Ale będzie 2.5L v6 II Mam nadzieję że RED
Jest niestety 1.8L Golf mk3 RED
Ale będzie 2.5L v6 II Mam nadzieję że RED
- CBR
Lipa Mam szwagra lakiernika który nie zrobi mnie w wała. Oglądał to wszystko i niestety diagnoza kiepska (szlifujemy wszystko). Ogólnie nie rzuca się w oczy ale jak podejdziesz bliżej to zaczyna kłuć w ślepia
auto super,a tak wogole to ktory probe nie byl bity ;P
Byl:Ford Probe I 2,2 GL zajefajnie czerwony sprzedany ''Wiecznie Zywy''
Jest:Spełnienie Marzeń = 2,5 V6 93r.. piękny..
byle do kwietnia... audii A6 3.0 220km
Jest:Spełnienie Marzeń = 2,5 V6 93r.. piękny..
byle do kwietnia... audii A6 3.0 220km
Mój nie był bity
tylko mi się inne auto w bok wpasowało.
tylko mi się inne auto w bok wpasowało.
Czarny FORD PROBE II GEN. 93r 2.5 V6 24v
- szpagat
- Galeria: viewtopic.php?t=11166
bity??? skądże...czy my wyglądamy na brutali???Xp pisze:auto super,a tak wogole to ktory probe nie byl bity ;P
auta kolego to my pieścimy
Fight like a man!!!
Wspaniały kolorek,coś ciekawego.A czy bity???? nieważne.Grunt ze wygląda jak Probe.
Kilka szczegółów i będzie cacy.No prawie jak jedyneczka
Kilka szczegółów i będzie cacy.No prawie jak jedyneczka
- crupek
- Samochód: Probe II 2.5 V6 MEDICI
- Galeria: viewtopic.php?t=9043
No tym postem to Ty go nie pocieszyłeś ...
Bo to nie jest szkółka niedzielna ,co widzę, co myślę ,to piszę,
nie w konfesjonale po ukradku ,cichcem na ucho proboszczowi.
poza tym fajna pała(czyt.2-ka)
nie w konfesjonale po ukradku ,cichcem na ucho proboszczowi.
poza tym fajna pała(czyt.2-ka)
- CBR
- Kędziorek
- Galeria: viewtopic.php?t=8098
- Kontakt:
Bardzo ładny kolorek, nawet mu pasuje
One love
One love
- CBR