Lotka niestety nie jest zbyt ciekawa ... Dobrze że nie wielkie skrzydło przynajmniej ...
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98 JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95
Hehe - właśnie seryjny spojler od WS6 jest najbrzydszym elementem tego auta ... I jednym z najbrzydszych w ogóle
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98 JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95
Wreszcie dostałem equalizerek
Z podłączeniem nie było większych problemów
Wtyczka z całym zasilaniem już była oryginalnie w moim probku więc tylko trzeba było odszukać wejście sygnału
Tu pomógł: andrew w temacie Jak podłączyć nowe radio, equalizer i nowe głośniki.
Efekt bezcenny
Ostatnio zmieniony 2009-11-22 01:15 przez basco1984, łącznie zmieniany 1 raz.
Pod maską musisz mieć miejsce na oryginalną żarówkę. Podejrzewam że tam wpięte są fluxy. Jeśli u ciebie działą żarówka to wystarczy zamiast żarówki zamontować diody. Polecam białe
Napisy GT są na allegro ale jak dla mnie najlepiej wyglądają z pakietem USA tak jak było w serii
Ford Probe 2,5 V6 93 ubezpieczony przez mafię. Stuknij mnie to my stukniemy ciebie