Oley masz jeszcze te filmiki jak nagrywaliśmy przyśpieszenie naszych aut ??
Chętnie bym na to zerknął

.
 .
 . Chcę zrobić obrysówki z przodu i dorwać lusterka USA
 . Chcę zrobić obrysówki z przodu i dorwać lusterka USA  , to takie dwa najważniejsze elementy z zewnątrz.
 , to takie dwa najważniejsze elementy z zewnątrz. Choć nie raz  jak policja za mną jechała zastanawiałem się czy włączać migacz czy nie
 Choć nie raz  jak policja za mną jechała zastanawiałem się czy włączać migacz czy nie  ale zawsze się udawało
 ale zawsze się udawało 

Ja prawie zawsze jeżdze z zamkniętymi oczkami i narazie tylko jeden policjant zwrócił mi za to uwagę, miałem tablice rej. za szybą, nie przyczepili się, mam wersje euro, światła euto i zabrali mi dowód za brak homologacji na europe
 Ja prawie zawsze jeżdze z zamkniętymi oczkami i narazie tylko jeden policjant zwrócił mi za to uwagę, miałem tablice rej. za szybą, nie przyczepili się, mam wersje euro, światła euto i zabrali mi dowód za brak homologacji na europe  . Więc zasady nie ma, jeszcze się zastanowie co i jak , narazie mam ważniejsze rzeczy niż światła
 . Więc zasady nie ma, jeszcze się zastanowie co i jak , narazie mam ważniejsze rzeczy niż światła  .
 .Faktycznie temat...Lukask pisze:No właśnie ....
Oley masz jeszcze te filmiki jak nagrywaliśmy przyśpieszenie naszych aut ??
Chętnie bym na to zerknął

ten prob.
 ten prob.  

Jak znajdą się ta takie to kupuj a po założeniu nie będziesz chciał wrócić do kratek
 Jak znajdą się ta takie to kupuj a po założeniu nie będziesz chciał wrócić do kratek  
 , oczywiście jak przypadkiem trafie na taki lampy jak chcę to będe kombinował i je kupie
 , oczywiście jak przypadkiem trafie na taki lampy jak chcę to będe kombinował i je kupie  , ale nie pali mi się do tego
 , ale nie pali mi się do tego  . W końcu to będzie już kosmetyka.
 . W końcu to będzie już kosmetyka. 

USA to je to
 USA to je to 
 jest Gsx 1300R
  jest Gsx 1300R   

.
 . 

Do mojej jakoś bat nie pasujeK4mil pisze: ... tak patrze na twoje fotki to czerwony kolor pasuje probkowi jak bat do dupy...

. A na pewno już nie do jedynki.
 . A na pewno już nie do jedynki.