Mariusz, za czym się rozglądasz?

5,

jednym słowem mówiąc dupowóz
 jednym słowem mówiąc dupowóz  Trochę mi się znudziła jazda 30-40 na godzinę niektórymi ulicami w Łodzi i trąbienie ludzi za mną
 Trochę mi się znudziła jazda 30-40 na godzinę niektórymi ulicami w Łodzi i trąbienie ludzi za mną  

szkoda ze sprzedajesz bo niepowtarzalne to autko
 szkoda ze sprzedajesz bo niepowtarzalne to autko 

probek dostał ciemne szybki, zostały naprawione halogeny i obrysówki  które nie wiedzieć czemu miały pocięte wiązki
 probek dostał ciemne szybki, zostały naprawione halogeny i obrysówki  które nie wiedzieć czemu miały pocięte wiązki 

tylko pozazdroscic
 tylko pozazdroscic   

Lisiu pisze:Ehhhhh.......

. Nic do przyciemniania nie mam bo sam u siebie rok temu robiłem ale nie myślałeś nad tym, żeby zostawic tak jak było, to czerwone wnętrze naprawdę ładnie współgra z lakierem.
 . Nic do przyciemniania nie mam bo sam u siebie rok temu robiłem ale nie myślałeś nad tym, żeby zostawic tak jak było, to czerwone wnętrze naprawdę ładnie współgra z lakierem. od razu przyjemniej się jedzie jak słońce wali w  auto
 od razu przyjemniej się jedzie jak słońce wali w  auto  Poza tym na zdjęciach wyszło dużo ciemniej niż jest w rzeczywistości
 Poza tym na zdjęciach wyszło dużo ciemniej niż jest w rzeczywistości 

fajnie wygląda
  fajnie wygląda  
 Sam bym się nie podjął po tym jak nasłuchałem się jak przyciemniali tylne boczne szyby zresztą przez nie drożej zapłaciłem...
 Sam bym się nie podjął po tym jak nasłuchałem się jak przyciemniali tylne boczne szyby zresztą przez nie drożej zapłaciłem...

pozdro
  pozdro Ale słyszałem że już nie wolno malować probków w tym lakierze
 Ale słyszałem że już nie wolno malować probków w tym lakierze 

ale bardziej chba bede sie skłaniał ku czarnej perle albo jakis ładny złoty odcien:D pozdro
  ale bardziej chba bede sie skłaniał ku czarnej perle albo jakis ładny złoty odcien:D pozdro
 poza tym roz nie pasuje chyba do sportowego auta a tym bardziej nie pasuje do probe to jest takie moje skromne zdanie
  poza tym roz nie pasuje chyba do sportowego auta a tym bardziej nie pasuje do probe to jest takie moje skromne zdanie