silniczek standard 2,5 V6 u mnie prawie 200 kunia (doloty,chipy,wydechy pierdoły i sie stadnina zrobiła
 silniczek standard 2,5 V6 u mnie prawie 200 kunia (doloty,chipy,wydechy pierdoły i sie stadnina zrobiła  ) narazie tylko dwie fotki poniewaz gdyz ależ z racji wykonywanego zawodu (kierowca Tira i wszystkiego co jezdzi ) mało czasu na Swoja Niunke i sesje fotograficzne. Postaram sie dodac w najbliższym czasie
 ) narazie tylko dwie fotki poniewaz gdyz ależ z racji wykonywanego zawodu (kierowca Tira i wszystkiego co jezdzi ) mało czasu na Swoja Niunke i sesje fotograficzne. Postaram sie dodac w najbliższym czasie 

pisze co wiem o swojej niuni to jak taki
 pisze co wiem o swojej niuni to jak taki  

. A co do osiągów to wiesz ja też mam dyszę od kuchenki gazowej w turbo, stożek i przelotowy wydech no i czuc te 250 kucy
 . A co do osiągów to wiesz ja też mam dyszę od kuchenki gazowej w turbo, stożek i przelotowy wydech no i czuc te 250 kucy  . Po prostu taki przyrost mocy z takich tylko modów w takim silniku jest dla mnie lekko nierealny. Ale na złe to na pewno Twojemu Probkowi nie wyszło. Oby się dobrze sprawował życzę bezawaryjnej jazdy.
 . Po prostu taki przyrost mocy z takich tylko modów w takim silniku jest dla mnie lekko nierealny. Ale na złe to na pewno Twojemu Probkowi nie wyszło. Oby się dobrze sprawował życzę bezawaryjnej jazdy.