Heh przeguby Dachsteindomownik pisze:czy ktoś ma jakieś zdanie na temat tych przegubów:
http://allegro.pl/item306846413_przegub ... _192_.html
cena zadziwiająco niska ale nie wiem jak z jakością
 Ja mam amorki gazowe tej firmy z tyłu u siebie i sprawują się dobrze. Jeżeli miałbym się sugerować doświadczeniami z tą firmą na podstawie amortyzatorów, to bez większego zastanowienia bym wziął ten przegub. Firma chociaż niezbyt popularna i mało znana ale części robi przyzwoitej jakości.
  Ja mam amorki gazowe tej firmy z tyłu u siebie i sprawują się dobrze. Jeżeli miałbym się sugerować doświadczeniami z tą firmą na podstawie amortyzatorów, to bez większego zastanowienia bym wziął ten przegub. Firma chociaż niezbyt popularna i mało znana ale części robi przyzwoitej jakości.

jak tak to 2,5l ale jaki rok?:D szukam i szukam i jakoś kiepsko znaleźć cokolwiek o tym przegubie:/ a może jakieś nr. katalogowe?
 jak tak to 2,5l ale jaki rok?:D szukam i szukam i jakoś kiepsko znaleźć cokolwiek o tym przegubie:/ a może jakieś nr. katalogowe?

Bo ogólnie chcę wymienić olej w skrzyni razem z przegubami! Bo gdzieś czytałem, że przy wymianie wewnętrznych olej wypływa.
  Bo ogólnie chcę wymienić olej w skrzyni razem z przegubami! Bo gdzieś czytałem, że przy wymianie wewnętrznych olej wypływa. Później jadę na wprost i auto wpada wibracje takie jak opisywałem wcześniej a dodatkowo słychać wyraźnie z prawego koła takie zgrzyty tarcia
  Później jadę na wprost i auto wpada wibracje takie jak opisywałem wcześniej a dodatkowo słychać wyraźnie z prawego koła takie zgrzyty tarcia  I teraz moje pytanie czy nie ma wątpliwości, że jest to przegub prawy zewnętrzny
  I teraz moje pytanie czy nie ma wątpliwości, że jest to przegub prawy zewnętrzny