Teoretycznie ja tak mam w tico i to wystarczyło, by uznac auto za pięcioosobowe ( kolejni sadyściOLEY pisze: Wystarczy wcisnąć sam pas biodrowy na środku kanapy?
 ), ale według mnie to trochę z d... rozwiązanie bo przecież pasażer jadący właśnie z tyłu po środku ma największe szanse ( oprócz tych co siedzą z przodu ) wyleciec przez przednią szybę, pomijając już efekt komfortu jazdy na takim miejscu w Probku
  ), ale według mnie to trochę z d... rozwiązanie bo przecież pasażer jadący właśnie z tyłu po środku ma największe szanse ( oprócz tych co siedzą z przodu ) wyleciec przez przednią szybę, pomijając już efekt komfortu jazdy na takim miejscu w Probku  
   . No ale myślę, że jakbyś tak zrobił tak, żeby jeszcze oryginał przypominało to by raczej ''niebiescy'' nie mieli prawa się przyczepic o to.
 . No ale myślę, że jakbyś tak zrobił tak, żeby jeszcze oryginał przypominało to by raczej ''niebiescy'' nie mieli prawa się przyczepic o to.
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgradeOLEY pisze:Chodzi o zamontowanie pasa tak, aby móc np. stabilnie przymocować fotelik (nosidełko).
Zapięcia pasów są tak blisko siebie, że fotelik je zasłoni (będzie na nich leżał).Kocureq pisze:do fotelika to chyba wystarczy pętla? w dwójce są 2 pary śrub, blisko siebie.

W tramwajach nie mam tego wrażenia, ale autobusami rzadko jeżdżę i próbuję zapiąć pas.
 W tramwajach nie mam tego wrażenia, ale autobusami rzadko jeżdżę i próbuję zapiąć pas.Nieprawda.wujeksex pisze:Zapięcia pasów są tak blisko siebie, że fotelik je zasłoni (będzie na nich leżał).

Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade 

) stwierdził: "K..a! Czuję się jak w BWP-ie."
 ) stwierdził: "K..a! Czuję się jak w BWP-ie." 

Tak to mniej więcej wygląda..OLEY pisze: Zapięcia pasów (przynajmniej w jedynce) są dość szeroko i fotelik ich nie zasłoni.

do odpowiedniej  długości.
 do odpowiedniej  długości. , pewnie dużo też zależy od rodzaju fotelika, niemniej jednak taka starannie przeprowadzona modyfikacja mogła by w pełni zdac swój egzamin.
 , pewnie dużo też zależy od rodzaju fotelika, niemniej jednak taka starannie przeprowadzona modyfikacja mogła by w pełni zdac swój egzamin. No to kombinuj Prezesie kombinuj nie pozwól by to piąte miejsce w dowodzie się zmarnowało
  No to kombinuj Prezesie kombinuj nie pozwól by to piąte miejsce w dowodzie się zmarnowało  .
 .