Po trzech latach z moim Probe 2.2GL nadszedł czas na V6
 Auto kupiłem w maju 2013r w okolicach Wrocławia. Przybyło one do polski w 2009 roku z Niemiec. Probe posiada full wyposażenie, skóry, klimę, szyber, pompowane fotele, centralny z pilota, czujniki parkowania, podświetlane zamki, filtr K&N oraz wydech dedykowany Remus. Oczywiście jest też porządne car audio które robiłem sam od zera. Lampy tylne od rocznika 93' bo dla mnie wyglądają lepiej. Silnik przeszedł kapitalny remont wraz z wymianą pompy oleju w 2013r. Silnik nigdy nie miał instalacji gazowej i mieć nie będzie !
 Auto kupiłem w maju 2013r w okolicach Wrocławia. Przybyło one do polski w 2009 roku z Niemiec. Probe posiada full wyposażenie, skóry, klimę, szyber, pompowane fotele, centralny z pilota, czujniki parkowania, podświetlane zamki, filtr K&N oraz wydech dedykowany Remus. Oczywiście jest też porządne car audio które robiłem sam od zera. Lampy tylne od rocznika 93' bo dla mnie wyglądają lepiej. Silnik przeszedł kapitalny remont wraz z wymianą pompy oleju w 2013r. Silnik nigdy nie miał instalacji gazowej i mieć nie będzie !Poniżej parę zdjęć oraz filmik z dźwiękiem wydechu Remus.
Pozdrawiam.
http://www.youtube.com/watch?v=9Ji5D5jD ... e=youtu.be
Parę zdjęć z montażu audio:

Świetne auto!!  dbaj o niego bo gl-ów coraz mniej pozdrawoam
   Świetne auto!!  dbaj o niego bo gl-ów coraz mniej pozdrawoam

Jak się okazało mam z przodu dwie wielkie dziury w błotniku
  Jak się okazało mam z przodu dwie wielkie dziury w błotniku  Więc kupiłem w Castoramie zestaw reperacyjny(żywica + włókno) + szpachle, odrdzewiacz, zestaw lakierów, podkładów itd. Wygląda nieciekawie ale mocno się trzyma. Po zimie będę musiał jechać do blacharza i lakiernika, zrobić to fachowo.
  Więc kupiłem w Castoramie zestaw reperacyjny(żywica + włókno) + szpachle, odrdzewiacz, zestaw lakierów, podkładów itd. Wygląda nieciekawie ale mocno się trzyma. Po zimie będę musiał jechać do blacharza i lakiernika, zrobić to fachowo.
 Tak jak Maxxum napisał,w takim przypadku kupujesz używane bo wiadomo,że nowych nie ma
 Tak jak Maxxum napisał,w takim przypadku kupujesz używane bo wiadomo,że nowych nie ma 
 Może jednak kupisz porządne auto ??
 Może jednak kupisz porządne auto ??