Basia pisze:Póki co mamy w temacie dotyczącym zakładania galerii zdjęć naszego samochodu między innymi taką wytyczną:
Voodoo pisze:W pierwszym poście ma się znajdować galeria (i tylko tam), oczywiście dowolnie zaprojektowana i aktualizowana o wszelkiego rodzaju nowości, jakimi będą zdjęcia, czy opisy naszego pupila. Pierwszy post można edytować dowolną ilość razy. Jeśli zachodzi potrzeba aktualizacji tematu, wystarczy dopisać na samym końcu wątku, post z informacją o nowych zdjęciach.
więc nie widzę nic złego w tym, że Garett dodał info o aktualizacji

Nie denerwuj się tak Piotruś

Basiu ja się nie denerwuje

ale to co jest zacytowane przez Ciebie mija się troszkę z celem bo zobacz-moja galeria jest dość rozbudowana,jest tam mnóstwo zdjęć i raczej by one wszystkie nie zmieściły się na jednej stronie,więc

Druga sprawa to taka,że jeżeli ktoś pisze w swojej galerii po kolei i by wklejał pod tym co napisze,że np.zobaczcie zmieniłem tylne lampy albo popatrzcie wyciąłem przednią belkę itd i pod każdym postem widniało by zdjęcie to czy nie było by czytelniej

No powiesz Basiu czyż nie mam racji

To tylko taka moja mała uwaga,każdy robi co chce w swojej galerii toć to ich prywata