Śmiesznie to wygląda rupieć tego kolesia orurowany rurami z centralnego ogrzewania pomalowanymi srebrzanką. Już nie wspominając o jego facjacie.resko pisze:Silnik wygląda śmiesznie z tymi czerwonymi wstawkami.

Śmiesznie to wygląda rupieć tego kolesia orurowany rurami z centralnego ogrzewania pomalowanymi srebrzanką. Już nie wspominając o jego facjacie.resko pisze:Silnik wygląda śmiesznie z tymi czerwonymi wstawkami.

To już widzę grube mody zostały przeprowadzone Bogdano
 To już widzę grube mody zostały przeprowadzone Bogdano   

Druga sprawa to auto kosztuje w całości tyle ile ja dołożyłem do renowacji i zabezpieczenia całego podwozia i profili zamkniętych
   Druga sprawa to auto kosztuje w całości tyle ile ja dołożyłem do renowacji i zabezpieczenia całego podwozia i profili zamkniętych   
   Więc jeśli nie masz pojęcia o moich kosztach i sposobie którym to było robione to proszę cię nie komentuj
 Więc jeśli nie masz pojęcia o moich kosztach i sposobie którym to było robione to proszę cię nie komentuj   Ostatnia kwestia skoro tak ci się podoba i  jak taka dobra to kupuj maniaku probe od siedmiu boleści
 Ostatnia kwestia skoro tak ci się podoba i  jak taka dobra to kupuj maniaku probe od siedmiu boleści   Powodzenia
  Powodzenia   Mój wygląda na auto zabezpieczone a nie pozostawione bez wkładu żadnego tak jak twoja np była i dawno jest na żyletkach
 Mój wygląda na auto zabezpieczone a nie pozostawione bez wkładu żadnego tak jak twoja np była i dawno jest na żyletkach 

i na żywo napewno nie jest taka rewelacja jak na zdjęciach tym bardziej za taką cenę
  i na żywo napewno nie jest taka rewelacja jak na zdjęciach tym bardziej za taką cenę 

Srebrzanką to sobie facjate chyba pomalowałeś.Gdzie ty widzisz rury od centralnego chyba,że w twojego kolesia (P)aucie nowy sportowy wydech super przelotowy dodający 120 kmbogdano pisze:Śmiesznie to wygląda rupieć tego kolesia orurowany rurami z centralnego ogrzewania pomalowanymi srebrzanką. Już nie wspominając o jego facjacie.resko pisze:Silnik wygląda śmiesznie z tymi czerwonymi wstawkami.

To co ty o mnie myślisz,mam głęboko wiesz gdzie.Może i płosze kury bo wiesz 4,0 v6 chodzi troszkę inaczej jak twoje mizerne 2,0 pierdzioszkubogdano pisze:Koleś co o tobie myślę napisałem ci na PW. Spójrz sobie realnie na twój wóz, którym płoszysz kury na wiosce a nie wymądrzaj się tutaj.

To jak wygląda mój silnik to cię Resko nie powinno interesować po pierwsze nie pytałem cię o zdanie wiem że zazdrościsz bo twój był zarzygany olejem cały ale to nie mój problemresko pisze:Srebrzanką to sobie facjate chyba pomalowałeś.Gdzie ty widzisz rury od centralnego chyba,że w twojego kolesia (P)aucie nowy sportowy wydech super przelotowy dodający 120 kmbogdano pisze:Śmiesznie to wygląda rupieć tego kolesia orurowany rurami z centralnego ogrzewania pomalowanymi srebrzanką. Już nie wspominając o jego facjacie.resko pisze:Silnik wygląda śmiesznie z tymi czerwonymi wstawkami.
 Wiesz zazdrość to wg mnie zła cecha bardzo
  Wiesz zazdrość to wg mnie zła cecha bardzo   A co do Bogdano to osobiście widziałem jego dwa probe 2,0 oraz nowy nabytek  2,5 v6  które są w bardzo dobrym stanie więc nie wypowiadaj się jak czegoś nie widziałeś . I ostatnia sprawa ostatnio prosiłem cię żebyś mi nie śmiecił w galerii ale widać nic do ciebie nie dociera
 A co do Bogdano to osobiście widziałem jego dwa probe 2,0 oraz nowy nabytek  2,5 v6  które są w bardzo dobrym stanie więc nie wypowiadaj się jak czegoś nie widziałeś . I ostatnia sprawa ostatnio prosiłem cię żebyś mi nie śmiecił w galerii ale widać nic do ciebie nie dociera   Naprawdę nie obchodzi mnie opinia twoja na temat mojego probe i uważam temat za zamknięty
  Naprawdę nie obchodzi mnie opinia twoja na temat mojego probe i uważam temat za zamknięty   A co do twojego 4,0 v6 uważam że 2,0 sobie bez problemu z nim poradzi bo trochę inna masa własna tym bardziej że auto przeznaczone z myślą o terenie
 A co do twojego 4,0 v6 uważam że 2,0 sobie bez problemu z nim poradzi bo trochę inna masa własna tym bardziej że auto przeznaczone z myślą o terenie  
 Wildze że w dobrych rekach jest...
 Wildze że w dobrych rekach jest...