hahahahaha boze... czy ty to widzisz?
 hahahahaha boze... czy ty to widzisz?  hahahahahaha
 hahahahahaha hahahahaha boze... czy ty to widzisz?
 hahahahaha boze... czy ty to widzisz?  hahahahahaha
 hahahahahaha nie bądź taki cwany
 nie bądź taki cwany   ale pompka sie przydała, bo moja ciekła przy zbiorniczku
  ale pompka sie przydała, bo moja ciekła przy zbiorniczku  
 hehehe to dobrze ze ci sie przydala
 hehehe to dobrze ze ci sie przydala  najwazniejsze ze w koncu hamuje ale i tak zdania o tobie nie zmienie
 najwazniejsze ze w koncu hamuje ale i tak zdania o tobie nie zmienie  zeby szamana wzywac do hamulcow...
 zeby szamana wzywac do hamulcow... 
 daj se siana z tym ostem, i tak cie nikt nie slucha
 daj se siana z tym ostem, i tak cie nikt nie slucha 
 .. musisz go dostać, sprawiedliwość musi być, nie możesz mnie publicznie obrażać !
  .. musisz go dostać, sprawiedliwość musi być, nie możesz mnie publicznie obrażać !  

MatiLP640 pisze:wiedzialem ze jestes niepelnosprytnyhahahahaha boze... czy ty to widzisz?
hahahahahaha

Stig pisze:nie znam tego osobnika i poczułem sie obrażony wnoszę o ostrzeżenie dla użytkownika MatiLP640
[o]To jak? Dawać to ostrzeżenie?[/o]Stig pisze:Ostrzeżenie mu!

Toś się Stigu dowiedział prawdy
 Toś się Stigu dowiedział prawdy  a mnie nie wierzyłeś jak ci mówiłem
 a mnie nie wierzyłeś jak ci mówiłem 
 ... oczywiście że dawać! Ja mogę dostać jak Mati dostanie drugie, wyleci z forum i w końcu będę miał spokój
  ... oczywiście że dawać! Ja mogę dostać jak Mati dostanie drugie, wyleci z forum i w końcu będę miał spokój   w sumie to nie tylko ja bo wszyscy mają go dosyć
  w sumie to nie tylko ja bo wszyscy mają go dosyć   

Trzecie tobie za mylenie kolejnościOLEY pisze:...
Drugie dla Stiga za założenie zacisków odwrotnie...

Serwisówka potwierdza wariant Stiga: najpierw jedno tylne (obojętne, po której), potem przednie po skosie, potem drugie tylne i odpowiadające mu przednie.OLEY pisze:Kolejność jest (powinna) być taka:Stig pisze:Na skos czyli zacząłem od prawego tylnego koła a potem lewe przednie, lewe tylne i prawe przednie.
Najpierw prawe tylne koło, potem lewe tylne, prawe przednie i na końcu lewe przednie.
Don't forget that this vehicle uses a diagonally-split system. The left front and right rear are on one brake circuit, while the right front and left rear are on another brake circuit. When bleeding brakes, go to the rear brake first and then the front caliper on the same circuit. This ensures that the longest line in either system is bled first.
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade

... nie moja wina, że Ciebie nikt nie lubi i żadnych nie masz
 ... nie moja wina, że Ciebie nikt nie lubi i żadnych nie masz  

...
 ...  " .... Sam tego chciałes
" .... Sam tego chciałes   

muszę oblukać jak to pójdzie, może nie będzie tak źle
 muszę oblukać jak to pójdzie, może nie będzie tak źle  po za tym jeżeli ty porównujesz odpowietrzanie hamulców do wymiany pompy od wspomagania, jeszcze w Probe to powodzenia życzę
 po za tym jeżeli ty porównujesz odpowietrzanie hamulców do wymiany pompy od wspomagania, jeszcze w Probe to powodzenia życzę 

To chyba akurat nie jest powód do narzekaniaMatiLP640 pisze:no dobra tylko ile ci stał z tego powodu? Miesiąc? Dwa?

.. If you know what I mean
  .. If you know what I mean