Przyciemnianie szyb
- 
				Raf
- Klubowicz
- Galeria: viewtopic.php?t=5495
- Kontakt:
Hej!
Czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam sie co powiedzieliby fani filmu The fast & Furious , z tego co wiem to film ten bije rekordy popularnosci na calym swiecie,a musze dodac że tuning w ich wykonaniu niepoprzestaje tylko na modyfikacjach silnika czy zawieszenia ale mozna zobaczyc miedzy innymi podswiatlane podwozie, plomienie i jakze modne spoilery alumoniowe ktore bynajmniej niebardzo przeszkadzaja im w osiaganiu dobrych przyspieszen, zastanawiam sie czy te bolidy tez ktos nazwalby "wiejskim tuningiem" - osobiscie uwazam ze nie.
Jestem zdania ze niema nic zlego w tym ze ktos chce sie wyroznic ,oczywiscie przesadzac tez sie niepowinno bo samochod to nie choinka.
Pozdrawiam Sin

Czytam Wasze wypowiedzi i zastanawiam sie co powiedzieliby fani filmu The fast & Furious , z tego co wiem to film ten bije rekordy popularnosci na calym swiecie,a musze dodac że tuning w ich wykonaniu niepoprzestaje tylko na modyfikacjach silnika czy zawieszenia ale mozna zobaczyc miedzy innymi podswiatlane podwozie, plomienie i jakze modne spoilery alumoniowe ktore bynajmniej niebardzo przeszkadzaja im w osiaganiu dobrych przyspieszen, zastanawiam sie czy te bolidy tez ktos nazwalby "wiejskim tuningiem" - osobiscie uwazam ze nie.
Jestem zdania ze niema nic zlego w tym ze ktos chce sie wyroznic ,oczywiscie przesadzac tez sie niepowinno bo samochod to nie choinka.
Pozdrawiam Sin
Ford Probe 24V 95'

To dla mnie jest wiejski tuning w zagranicznym wykonaniu, a to jest klub Forda Probe, a nie choinek świątecznych :)Jeżeli jest klubem, to samochód ma występować w prawie nie zmienionej wersji. Tak jak zagraniczne _poważne_ kluby miłośników danego pojazdu. Od "zdziwiania" są bractwa własnej adoracji. Za kilka lat dany samochód może otrzymać oznaczenie SAM, ale warunkiem jest orginalność w dobrym tego słowa znaczeniu. Te totalnie zmienione wylądują jako "dawcy" na auto-złomie. Co do filmu, to proponuje coś poważniejszego jak np. "60 sekund", gdzie samochody są w prawie nie zmienionej wersji, a piękny Mustang z doładowaniem NOS... to jest tuning. Biały taki Mustang lecz bez NOS-a często stoi na ul. Rakowickiej w Krakowie. Chyba jest to dokładnie ten model. Zmartwie niektórych... jest niezmieniony. Faktycznie proponuje zakończyć temat.

Asdero jeszcze raz Ci przypominam ze tuning to nie tylko ingerencja w silnik ,niektorych moze nie stac na Nos-a czy Chip-a ale zaczyna od wygladu auta.Smiem twierdzic ze masz podobne zdanie do mojego dziadka ale to zrozumiale w tym wieku, wtedy nie bylo takich rzeczy(bez obrazy)Chyba ze jestescie w podobnym wieku 

- 
				Raf
- Klubowicz
- Kontakt:
 Nie dawało mi spokoju dlaczego te wszystkie 'super-cars' są przeciwieństwem marzenia 'tuningogca' nie ma jarzeniówek pod autem, ani świecących spryskiwaczy, przednie spoilery są śladowe, auta wysoko zawieszone nad ziemią, producent nie wiesza fabrycznie CD pod lusterkiem
  Nie dawało mi spokoju dlaczego te wszystkie 'super-cars' są przeciwieństwem marzenia 'tuningogca' nie ma jarzeniówek pod autem, ani świecących spryskiwaczy, przednie spoilery są śladowe, auta wysoko zawieszone nad ziemią, producent nie wiesza fabrycznie CD pod lusterkiem   a i tylny spoiler rzadko występuje a jak już to skromny
 a i tylny spoiler rzadko występuje a jak już to skromny   człowiek płaci fortunę i dostaje nie efektownego 'golasa'
 człowiek płaci fortunę i dostaje nie efektownego 'golasa'   

Odpowiedź jest prosta ! jak OLO trafnie zauważył te auta są projektowane dla dziadków

bo szczeniaka czy buraka nie stać na takie
  bo szczeniaka czy buraka nie stać na takie   

- 
				Raf
- Klubowicz
- Kontakt:
 i z przodu wystaje nosek F1 jakby dla podkreślenia że tak na prawdę jest to bolid F1 obleczony w skórę samochodu drogowego
 i z przodu wystaje nosek F1 jakby dla podkreślenia że tak na prawdę jest to bolid F1 obleczony w skórę samochodu drogowego