Szkoda tylko ze inni mieli odmienne zdanie i ukradli Duke'owi autko
DUKE
-
Voodoo
- Galeria: viewtopic.php?t=5493
- Kontakt:
-
Gość
- Robert
- Samochód: Probe GT2.0'89; ForTwo 0.6turbo; HRV 1.6
- Galeria: viewtopic.php?t=6900
- Kontakt:
Może źle mu doradziliśmy i przez nas wzięli. Gdyby nadal je woził to by omijali z obrzydzeniem. Mam nadzieję, że odpokutowałem choć w części składką.
Wszyscy, którzy krytykowali DUKA za sposób zabezpieczania Probka przez doklejenie jednego a w porywach nawet 2 spojlerków proszeni są o okazanie aktywności w tym temacie: http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?t=4127

Wszyscy pozostali ofiarodawcy (którzy nie zdążyli skrytykować a teraz nie mają już co) też są oczywiście mile widziani
Wszyscy, którzy krytykowali DUKA za sposób zabezpieczania Probka przez doklejenie jednego a w porywach nawet 2 spojlerków proszeni są o okazanie aktywności w tym temacie: http://www.fordprobe.pl/forum/viewtopic.php?t=4127

Wszyscy pozostali ofiarodawcy (którzy nie zdążyli skrytykować a teraz nie mają już co) też są oczywiście mile widziani
Poświęć niecałe 2 minuty na naukę korzystania z forum:
Lekcja 1 (bardzo krótka) i
Lekcja 2 (krótka)

'89 2.0 Turbo downgrade

'89 2.0 Turbo downgrade- Kaski
- Samochód: Ford Probe 2.5 V6 USA
- Galeria: viewtopic.php?t=15375
- Drzymek
- Samochód: Probe GT 92
- Galeria: viewtopic.php?t=5501
Re:
Bez obrazy, ale zeszpeciłeś to autko. Proponuje jezeli już to większą lotkę adekwatną do gabarytów auta, ale to auto nie potrzebuje lotek, fele sobie dobre dobierz i lampki(soczewki) i nowy filtr paliwa, sprawna turbina i masz dynamit pod nogą. Nie sztuka jest przypajacować wyglądem, lepiej mieć zdrowo pod pedałem i pokazać nie jednej 3 albo jakiemuś Opel Calibra i zafundować smród z rury wydechowej Probka. Ja mam osobiscie 2.2 GT(wzmocnione Turbo) czerwony i powiem tak: to czerwone mnie denerwuje i bede go malował na czarno wychromuje to co ma być chromowane, myśle o FelgachRobert pisze:Może źle mu doradziliśmy i przez nas wzięli. Gdyby nadal je woził to by omijali z obrzydzeniem. Mam nadzieję, że odpokutowałem choć w części składką.
Wszyscy pozostali ofiarodawcy (którzy nie zdążyli skrytykować a teraz nie mają już co) też są oczywiście mile widziani![]()
- TYGRYSEX
- Samochód: JEEP GRAND CHEROKEE Limited 4.7 V8 USA
- Galeria: viewtopic.php?t=14841
Re: Moje probe ocencie sami...czy to pasuje??:)
Człowieku - zobacz jakiego dinozaura odkopałeś : 11 grudnia 2005, o 19:10 - ostatni post przed twoim

No i oczywiście :

No i oczywiście :
Gość pisze: Do tego, tak jak już winger pisał, DUKE stracił swoje auto w przykry sposób
BYŁ : "Srebrna Strzała" 2.5 V6 USA 93' wersja SE LPG
BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98
JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95

BYŁ : "Czarny Kocur " 2.5 V6 USA 93' wersja GT Pb98
JEST : "Bulgotek " 4.7 V8 USA 00' wersja LIMITED Pb95

Ford Probe 2.0 '94r.