nie wiem co się dzieje ale coś mi się stało z rozrusznikiem...dokładniej nie mogłam wczoraj odpalić Babe, udało się dopiero za piątym razem...do tej pory nie było żadnego problemu...martwi mnie to bo sytuacja powtórzyła się dziś rano...
 nie wiem co się dzieje ale coś mi się stało z rozrusznikiem...dokładniej nie mogłam wczoraj odpalić Babe, udało się dopiero za piątym razem...do tej pory nie było żadnego problemu...martwi mnie to bo sytuacja powtórzyła się dziś rano...i wcale nie wiem jaki może być tego powód

i druga sprawa..przecieka mi chłodnica.. tzn. zrobiła się taka maleńka dziurka i gdy Babe jest gorące powstaje fontanna.. jest to zaklejone tymczasowo czymś ale chciałabym się dowiedzieć czy jest w ogóle możliwa naprawa takiej usterki czy trzeba nową chłodnicę...

tylko jedz do zakładu zajmujacego sie spawaniem alu, lub regeneracja chłodnic
  tylko jedz do zakładu zajmujacego sie spawaniem alu, lub regeneracja chłodnic   

Villani poprostu tak pieszczotliwie nazywam moje autko... tak poza tym to dziękuję wszystkim za odpowiedzi
 Villani poprostu tak pieszczotliwie nazywam moje autko... tak poza tym to dziękuję wszystkim za odpowiedzi