Białe Tarcze zegarów! Już są!
Białe Tarcze zegarów! Już są!
Zapraszam do działu Zrób to sam w serwisie www.performanceprobe.pl! 
Niestety mam wersje tylko do GL i LX.
Jeżeli ktoś chce inną, to albo sam sobie pozmienia w Corelu albo prosze przesłac scan w 300DPI lub xero Pocztą Polską (adres swój podam po wcześniejszym wysłaniu do mnie maila)
Pozdrawiam!
Do drugiej generacji jeszcze nie mam
PS> Licznik jest wyskalowany na Km/h
Zapraszam do serwisu www.performanceprobe.pl do działu Zrób To Sam!

Niestety mam wersje tylko do GL i LX.
Jeżeli ktoś chce inną, to albo sam sobie pozmienia w Corelu albo prosze przesłac scan w 300DPI lub xero Pocztą Polską (adres swój podam po wcześniejszym wysłaniu do mnie maila)
Pozdrawiam!
Do drugiej generacji jeszcze nie mam
PS> Licznik jest wyskalowany na Km/h
Zapraszam do serwisu www.performanceprobe.pl do działu Zrób To Sam!
Ford Scorpio 2.0 DOHC 90' automat+skóra

Prześlij mi scan lub xsero swoich zegarów to ci wydrukuje na foli. Resztę musiałbyś sobie sam zrobić tak jak w instrukcji na www.performanceprobe.pl
PS> Mogę Ci to zrobić dopiero po swoim ślubie i po tygodniu miodowym czyli za 2 tygodnie

PS> Mogę Ci to zrobić dopiero po swoim ślubie i po tygodniu miodowym czyli za 2 tygodnie

Ford Scorpio 2.0 DOHC 90' automat+skóra

Serdeczne dzieki bym byl bardzo wdzieczy  . A tak na marginesie - zenisz sie
. A tak na marginesie - zenisz sie   , A wiec bedzie trzeba to opic, wszystkiego najlepszego flanker
  , A wiec bedzie trzeba to opic, wszystkiego najlepszego flanker  

A wracajac do zegarow, to czy mam ci tez podeslac jakies wymiary, jak tak to jakie, a fotke pszesle jutro z cyfrowki, jeszcze raz dzieki i gratuluje

. A tak na marginesie - zenisz sie
. A tak na marginesie - zenisz sie   , A wiec bedzie trzeba to opic, wszystkiego najlepszego flanker
  , A wiec bedzie trzeba to opic, wszystkiego najlepszego flanker  
 A wracajac do zegarow, to czy mam ci tez podeslac jakies wymiary, jak tak to jakie, a fotke pszesle jutro z cyfrowki, jeszcze raz dzieki i gratuluje

Scheda po sereq -=PROBE II-gen. 2.5l 24V V6 95r.=- 
GG: 3034632

GG: 3034632
Nie ma poduchy.flanker pisze:Muszę mieć dokładne wymiary, dlatego najlepiej scan 1x1 w 300 DPI w Corelu lub xero oryginalnych tarcz.
Musialbys zatem rozebrac deske, ale uwazaj na jaśka (AIR BAG)
generalnie, jeżeli masz poduchę to lepiej, żeby Ci fachowiec zdjał.
Pozdrawiam!
 jeszcze, no chyba ze juz zdazyl zalozyc
 jeszcze, no chyba ze juz zdazyl zalozyc  
 s

, DZIEKI SEREQ
 , DZIEKI SEREQ