Witam szperając po necie doznałem małego szoku. Znalazłem zestaw kabli WN marki NGK za śmieszną cenę 29,95$ Gdzieś słyszałem że u nas te kable chodzą po 600zł i to dopiero połowa sukcesu bo nie wszędzie są dostępne. I czy to jest możliwe??? Link: http://market.autopartsfair.com/ford-en ... 20614.html
Ford Probe '92 2.2 GT USA Igen --> teraz już szwagra
Titanium Fox
Mazda 929 HD 3.0 V6 24V DOHC '93
zenith839 pisze:Witam szperając po necie doznałem małego szoku. Znalazłem zestaw kabli WN marki NGK za śmieszną cenę 29,95$ Gdzieś słyszałem że u nas te kable chodzą po 600zł i to dopiero połowa sukcesu bo nie wszędzie są dostępne. I czy to jest możliwe??? Link: http://market.autopartsfair.com/ford-en ... 20614.html
Ja miałem te kabelki u siebie, rewela w porównaniu z poprzenimi. Jak ich szukałem to znalazłem w Mazdzie za 180 zł, potem ktoś z warszawiaków dzwonił to cena już nie była promocyjna i wynosiła 450.
Nie pamiętam w jakim kolorze były Sch(.)(.)ters i Andrzej je mają to może pod maskę zerkną. A tanio, bo mam dojście. Tylko ściągnięcie około dwóch tygodni trwa.
Maciucha pisze:Nie pamiętam w jakim kolorze były Sch(.)(.)ters i Andrzej je mają to może pod maskę zerkną. A tanio, bo mam dojście. Tylko ściągnięcie około dwóch tygodni trwa.
A ile za wysyłkę???
Titanium Fox
Maciucha pisze:Nie pamiętam w jakim kolorze były Sch(.)(.)ters i Andrzej je mają to może pod maskę zerkną. A tanio, bo mam dojście. Tylko ściągnięcie około dwóch tygodni trwa.
A ile za wysyłkę???
Wysyłka priorytetową paczką to 7zł. Będę miał je około połowy stycznia, te co miałem już poszły...
A ile za wysyłkę???
Wysyłka priorytetową paczką to 7zł. Będę miał je około połowy stycznia, te co miałem już poszły...
No i to się nazywa dobra cena. Pomyślimy.
Titanium Fox