Czy ktos dysponuje fotka jak wyglada takie podswietlenie ??
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 1 (bardzo krótka) i  Lekcja 2 (krótka)
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgradecelnik pisze:U mnie nie świecą przełączniki od elektryki szyb , jak sprawdzić żarówki, czy te plastiki są na jakieś wczepy i wystarczy je lekko podważyć, czy też są jakieś większe czary?

w życiu,a nigdy
 w życiu,a nigdy   

Tylko klasyczna żaróweczka
 Tylko klasyczna żaróweczka   

A regulowaną jasność podświetlenia wraz z resztą żarówek?Leib Garde pisze:Co do diód, myślę że można je tak dobrać, żeby wyglądało podobnie jak żaróweczki, a zalet mają sporo
 choć nawet nie wiem czy regulacja jasności dotyczy też sterowania szybami? Nawet jeśli to nie jest to w tym przypadku bardzo potrzebne, samo z siebie świeci dość słabo...
 choć nawet nie wiem czy regulacja jasności dotyczy też sterowania szybami? Nawet jeśli to nie jest to w tym przypadku bardzo potrzebne, samo z siebie świeci dość słabo...tak ,tak powoli zbliża się czas na neony i świecące spryskiwaczeDee Jay pisze:Ja mam diody i jest git.

- Tęskno.
 - Tęskno. W schowku jest oświetlenie które włącza się po jego otwarciu, natomiast oświetlenie pod nogami, zarówno pasażera jak i kierowcy, powinno oczywiście włączać się przy otwartych drzwiach. Przy pociągnięciu za klamkę oprócz zamków powinno włączać się zielonkawe podświetlenie stacyjki
 W schowku jest oświetlenie które włącza się po jego otwarciu, natomiast oświetlenie pod nogami, zarówno pasażera jak i kierowcy, powinno oczywiście włączać się przy otwartych drzwiach. Przy pociągnięciu za klamkę oprócz zamków powinno włączać się zielonkawe podświetlenie stacyjki 

Chodziło mi o otwarcie schowka i działa to tylko przy zapalonych światłach. Tak jest we wszystkich które stoją u mnie na placu i tak było w moim poprzednim
 Chodziło mi o otwarcie schowka i działa to tylko przy zapalonych światłach. Tak jest we wszystkich które stoją u mnie na placu i tak było w moim poprzednim Lekcja 1 (bardzo krótka) i
 Lekcja 2 (krótka) 

'89 2.0 Turbo downgrade
'89 2.0 Turbo downgrade