Jeśli chodzi o pcm to jak najbardziej jest,od silnika 2.0
 i nie ma takiej opcji żeby na kompie od v6 to auto w ogóle ruszyło z miejsca
 i nie ma takiej opcji żeby na kompie od v6 to auto w ogóle ruszyło z miejsca   
 Dziwię sie tylko,że w wersji usa i to base jest takie ecu,a nie forda
 no ale cóz niezbadane wyroki boskie jak to się mawia
 no ale cóz niezbadane wyroki boskie jak to się mawia 
Kod 60 występuje w automatycznej skrzyni ,kodów 8 i 11 nie znam chyba
 Tak tylko lukłem na 1 filmik i widze błąd 06,a nie 8 albo źle widze o tej porze
 Tak tylko lukłem na 1 filmik i widze błąd 06,a nie 8 albo źle widze o tej porze   jest to błąd skrzyni aut.(vss),a zamiast tego 11 ma być 12 ? znów skrzynia..
 jest to błąd skrzyni aut.(vss),a zamiast tego 11 ma być 12 ? znów skrzynia..W ogóle to dużo tego na raz coś
 więc albo masz jakąś rzeźbę z tym autem albo nie wiem co
 więc albo masz jakąś rzeźbę z tym autem albo nie wiem co   
 Jaki masz aparat zapłonowy w aucie ? konkretnie model - twoja wersja powinna miec osobno moduł fordowski ICM oraz cewkę czyli aparat S5 jak dobrze teraz pamiętam lub S7,a z tego co piszesz wynika,że masz S1 czy S3 (kurde zapomniałem już jak to było w 2.0 dokładnie jeśli chodzi o oznaczenia) czyli aparat z cewką i modułem w jednym..
Jak możesz zrób zdjęcie komory silnika ,a skrzynia bez kompa sterującego nie powinn działać - jeśli TCM nie ma w pobliżu PCM szukaj gdzieś dalej - wcale bym się nie zdziwił jakbys miał coś rzeźbione z wiązką elektr. i dołożoną/zesztukowaną itp z wersji euro - ale to tylko moje gdybanie nietrzeźwego umysłu,który niekoniecznie musi konwencjonalnie myśleć o tej porze w tym miejscu

btw: nie chciałbym być prorokiem ale coś mi się wydaje,iż to co wyciąleś to właćnie TCM czyli komp,od skrzynii..
 za dużo coś tych scalaków jak na alarm ale może sie mylę
 za dużo coś tych scalaków jak na alarm ale może sie mylę   
 c ya
edit: po wysyileniu głowy itd wychodzi,że zamieszałem troszku
 sorki za wprowadzenie w błąd
 sorki za wprowadzenie w błąd   -w wersjach usa pcm forda było stosowane tylko w mtx,natomiast w atx były mazdowskie czyli raczej wsio ok,tak samo z aparatem itd. - ale dałem dupy,sorki
  -w wersjach usa pcm forda było stosowane tylko w mtx,natomiast w atx były mazdowskie czyli raczej wsio ok,tak samo z aparatem itd. - ale dałem dupy,sorki  

(
( 

.
 . Moduł został zamontowany nowy, a i tak na nim nie odpala (w sumie to na tym module odpalił 5 razy po czym po kilku minutach zgasł).
  Moduł został zamontowany nowy, a i tak na nim nie odpala (w sumie to na tym module odpalił 5 razy po czym po kilku minutach zgasł). .
 .