Bolek88 pisze:ogólnie chodzi o to ze stracilem jedyny kluczyk jaki mialem z immo... niestety nie dorobilem, a przy zakupie dostalem tylko jeden kluczyk... wiec co w takim razie najlepiej wymienic aby wszystko gralo 
spowrotem tak jak powinno...
-- dodano 2010-02-10 12:10 --
w sensie zeby autko paliło 

:)

Napisz do mnie na PW jeśli szukasz/chcesz zestaw na auto - poza tym uzupełnij stopkę o model i rocznik auta ,bo nawet nie wiadomo co ty tam masz dokładnie 

arko pisze:
Nie wiem dlaczego tak piszesz ale u mnie jest wyrzucone immo  ,porobione są zworki w kostce i wszystko działa jak należy  

A na pewno masz Temic ? Pisałem w tej sprawie do ciebie kiedyś (stosunkowo niedawno) jak miałem problem z tym szitem,bo niby sobie z tym poradziłeś  i do dziś nic nie odp..
Na zworkach to mi jedynie odpalał na kilka sekund i gasł i tak z 3 czy 4 razy i się uzbrajał i już nie odpalał..więc ten układ nie jest taki za pojedyńczy raczej 

Robert pisze:, 93-95 to Bosch, 96-97 to TEMIC.
Nie wiem jak to było dokładnie ale w 95 już był Temic - nie wiem czy od 1 stycznia czy 8 maja czy 17 lipca 

Ale również był Bosch jak sięgam dobrze pamięcią  

Podsumowując:
I jak idzie obejśc Temica zworkami to jestem totalnym głąbem jak i wszyscy,którzy piszą w sieci,że nie idzie 

Nawet jeśli miałbym nim być to bardzo by mnie ucieszył fakt,gdyby szło tak zrobić,bo w oparciu o swoje i różne wiadomości na ten temat przejechałem się boleśnie i odmrożeniowo 

A nigdy nie wiadomo czy sytuacja się nie powtórzy 

Pzdr. & c ya..