Szukam dobrego ( i taniego ) elektryka
- 
				krasnal193
- Samochód: Mitsubishi 3000GT
Szukam dobrego ( i taniego ) elektryka
Witam. Sorki że znów niepokoje ale mam ogromny problem z Probem. Wczoraj wieczorem spod deski rozdzielczej pod kierownica wydobywaly mi sie kleby dymu jak spalona izolacja, bez kluczykow uruchamialo sie radio zaswiecaly lampki jakies zwarcie w instalacji elektrycznej, odłączyłem klemy i spsikałem gasica i nic się nie dzieje ( przez noc nic się nie spaliło )ale nie mam nikogo zaufanego zeby zrobil ta elektryke bo strach jezdzic i szkoda Proba. Probe 2.5 1995r moze macie jakiegos elektryka z terenów warszawy ?

- Pakoo
- Galeria: viewtopic.php?t=10552
- 
				Voodoo
- Galeria: viewtopic.php?t=5493
- Kontakt:
Zawsze można jeszcze posprawdzać bezpieczniki   Te w kokpicie i te pod maską. Może przepalił się główny
 Te w kokpicie i te pod maską. Może przepalił się główny  Ale to musiałoby być niezłe zwarcie. Innej możliwości nie ma. Jak aku ma napięcie i klemy dobrze kontaktują, to zostają tylko bezpieczniki lub odpadł przewód masowy od karoserii (ale to też by było jakieś ekstremalne zdarzenie).
 Ale to musiałoby być niezłe zwarcie. Innej możliwości nie ma. Jak aku ma napięcie i klemy dobrze kontaktują, to zostają tylko bezpieczniki lub odpadł przewód masowy od karoserii (ale to też by było jakieś ekstremalne zdarzenie).

Te w kokpicie i te pod maską. Może przepalił się główny
 Te w kokpicie i te pod maską. Może przepalił się główny  Ale to musiałoby być niezłe zwarcie. Innej możliwości nie ma. Jak aku ma napięcie i klemy dobrze kontaktują, to zostają tylko bezpieczniki lub odpadł przewód masowy od karoserii (ale to też by było jakieś ekstremalne zdarzenie).
 Ale to musiałoby być niezłe zwarcie. Innej możliwości nie ma. Jak aku ma napięcie i klemy dobrze kontaktują, to zostają tylko bezpieczniki lub odpadł przewód masowy od karoserii (ale to też by było jakieś ekstremalne zdarzenie). Ford Probe 2.0 '94r.
Ford Probe 2.0 '94r. - 
				krasnal193
- Samochód: Mitsubishi 3000GT
dobry elektryk
Witam chciałem skończyć temat żeby była to przestroga dla innych uzytkowników probe II. Przyczyną "pożaru" dokładniej tylko stopienia się kostki w słupku lewych drzwi było brak NADKOLA, 3 miesiące wcześniej przy pracach zostało zdjęte nadkole i nie miałem czasu go założyć, do kostki dostała się wilgoć i cała kostka wypaliła się w śrdoku na całe szczęście już jest wszystko w porządku ale nauczka była sroga. Pozdrawiam