Ziomus, a czy ja mam do Ciebie pretensje ?

Za te pieniadze to jest stan bardziej niz idealny... nie jestem z tych ktrozy kupujac auto za te kase spodziewaja sie cudow... zderzaki, maska i kilka dupereli kosztowaloby mnie wiecej.
Pozatym o wiekszosci wad wiedzialem od Ciebie, dales szczegolowe foty, obejrzalem go, wiec wiedzialem na czym stoje

Ja tylko mowie ze roboty jest od cholery... no staram sie, daje z siebie wszystko

Dach juz czesciowo w podkladzie, pod maska pospawane, jeszcze tylko kosmetyczne poprawki, potem czas na podloge przez ktora widac trawnik

Przy moim trybie zycie to na robote mam wiczor piatkowy i sobote... Nawet panne stracilem przez to auto

Ale chyba warto
co do bicia to podluznice i reszta sa prosciutkie, wiec drzwi i blotniki to nie jest duzy bol. Mam Probka od 14.. chyba juz 15 lat.. a moze i dluzej, wiec wiem gdzie rdzewieja i od razu bylo widomo ze ktos tam cos dlubal

Zaryzykowalem, bo nie wygaldales na goscia, ktory zrobi mnie w trabe i nie umoczylem, bo po dokaldnych ogledzinach na spokojnie stan jest znacznie lepszy niz "super stan techniczny"na allegro tyle ze pan kontrahent w tym przypadku jasno wytlumaczyl co jest grane i wzial pieniadze... jakies 6- 7 razy mniejsze... W skrocie nie mam i raczej nigdy miec nie bede do Ciebie pretensji.. no moze za te dziury po szlugach na fotelach

Swoja droga to znalazlem w tym aucie jak dotad
7 zapalniczek...